Choices Goldendoodle F1B 2015

Choices Goldendoodle F1B født den 10.4.2015

Sorte mini/mellem Goldendoodle F1 Choice har fået hvalpe med mellem pudlen Ozzy.

Pt har de fået 2 sorte tæve, 2 lyse tæver og 1 sort han og 1 lys han.

Det er deres 4 kuld sammen, mini/mellem Goldendoodle F1b.

Størrelse: Tæver ca 8-13 kg og 38-43 cm. Hanner ca. 12-18 kg og 42-48 cm

Se deres tidligere kuld her på denne siden “Goldendoodles F1B” 

Reserveret:
Fam. Petersen, kast han, lys. BUR “MESSI”
Fam. Matschofsky, steril tæve, lys. BUR “CARLA” Rød
Fam. L. Jørgensen, steril tæve, lys “TRØFFEL” Lilla/hvid
Fam. Ramsing, tæve, sort. “PIBER”

Prisen på hvalpene som 8 ugers er kr. 10.000,-.Depositum på kr. 1.000,- bør indsættes på konto 5990 0004006232 ved bestilling, rest beløbet betales ved afhentning feks med dankort. Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, chip mærkning, 3 ormekure, 5-6 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv.

Besøg:

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4-5 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5-6 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn. Besøg modtages gerne kl 11.00. (Hvis man kun kan aflægge “et besøg” så kom når hvalpene er min 6 uger, for inden da er de ikke specielt sjove)

UDLEVERING AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 7 uger.

Hvalpene er 8 uger den 5. juni 2015 og må udleveres derefter.(Vi er bortrejse fra den 3.6 – 7.6). Vi har undervisningsdag den 23.5.2015 (Uden udlevering af disse hvalpe) og der er undervisningsdag og udleveringsdag igen den 12.6.2015 . Mødetid alle dage kl 11.00 + 6 timers undervisning. Hvalpen er klare til at være alene fra ca 3 dage efter ankomst i hjemmet, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene. Vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. Vi har ikke mindre børn (min alder 10 år) med ved afhentninger pga undervisningens varighed, men vi forventer at både mor og far er med. Husk at få læst det tilsendte matriale inden afhentning (Mail). Undervisning på andre dage koster kr. 2.000,- extra. Afhentning på er andre dage er muligt, mod merpris på 500,- pr uge (1/2 pensionspris).

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

Vi kastrerer alle hanner inden de flytter her fra, det er med i prisen på 11.000,-. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastreret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerne blot de hormonelt styrrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere territorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid.

Vi steriliserer også alle tæverne hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.000,-,og prisen indgår i prisen på kr 14.000,-. Vi mener ikke at der nogle kendte store ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe og det har være helt normalt i USA i 20-30 år. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Overvej lige hundegård og natbur. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!
I vores hunde-butik i hallen, forhandler vi div legetøj, bure, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! Se evt vores webshop.

Så har jeg fundet nogle “sider” på internettet og her på min hjemmesiden, som jeg syntes I skal læse rigtig godt på inden I kommer til afhentning/undervisning, så vi ikke behøver at bruge til på disse emner….

Vacciner

Moderen er godt/ny vaccineret, så jeres hvalpe skal have første vaccine når den er ca 10-12 uger og igen 4 uger efter. Den er altså ikke vaccineret tidligere, da den bære sin mors antistoffer til den er ca 10-12 ugers alderen.
Læs mere om vacciner her.

Ormekur

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange).
Læs mere om ormekure her.

Hundefoder

Læs mere om emnet her
Info ved “før hunde kommer hjem“.

Den Mexicanske hundehvisker Cesar Milan, fortæller rigtig godt om hundepsykologi, se videoer med ham på siden “Hunde aktivering” punkt 10.

……………………………………………………………………………………………………
Den 28.8.2015
Sort tæve 4,5 mdr Nova.

Den 12.7.2015

Hun er en lille tæve og bliver evt kun 6-8 kg/33-38 cm, men hvem ved måske bliver vi snydt og hun bliver 10 kg/40 cm, jeg tror det dog ikke.
Hun er super frisk, sporty, drillesyg, legesyg, klog og også en puttetrold. Hun er dog også følsom og hun skal bo hos en familie der ønsker en lille frisk hund og familien skal have lyst til at træne pg lege med hende incl opdragelse. Hun egner sig ikke til at blive møj forkælet, da det presser hende til at bliver en leder, hvilket hun ikke egner sig til pga at hun også er lidt følsom/klog.
Hun får en lang pels der ikke bliver speciel kraftig men lang og stor krøllet, en pels som man nok vil ende med at klippe i. Hun skal redes kraftigt løbende for at fjerne døde hår, der ikke kan falde ned på gulvet af sig selv. Pudler har meget små krøller, doodler har oftest noget større krøller.
Hvalpe på over 12 uger koster kr 12.000,- incl extra opdragelses tid og vacciner mv.

Den 10.6.2015

Den 9.6.2015

Den 28.5.2015

Den 20.5.2015

Den 13.5.2015

Den 8.5.2015
Choices hvalpe med halsbånd på og Maya’s hvalpe uden halsbånd på 🙂

Spisetid ….

Den 4.5.2015 24 dage

Den 10.4.2015
Så kom der en dejlig flok nye hvalpe 🙂
7 stk, flot Choice.

Den ene sorte tæver er meget lille, håber hun klare sig blandt de store bøller, hvis hun klare det så bliver hun nok en lille hund ca 7 kg.

Eller har alle det rigtig godt også mor Choice 🙂