Candy’s STORE Goldendoodle F1

Candy’s STORE Goldendoodle F1 født den 18.2.2015

Ikke flere til salg.

Så fik vi have vores første kuld STORE Goldendoodles F1.
5 tæver og 2 hanner.

Forventet voksen størrelse, tæver ca 55-63 cm og vægt 25-30 kg. Hanner ca 60-70 cm og vægt omkring 32-36 kg.
Pelsen og udseenet vil være som vores tidligere Goldendoodles F1 i lyse farver…se dem her

Moderen er Golden Retrieveren Candy.

Hun er vores mindste tæve, hun er ca 55 cm og ca 30 kg. Men hun bære helt normal størrelse gener, endda nogle meget fine gener, da hende far er ” Multi Champion og Cruft winner 2014, Abinvale Traguardo”, så bliver det vist ikke meget finere.
Faderen til hvalpene er vores meget store Konge Puddel Curtis, han er selv ca 68 cm og ca 32 kg. Og han har tidligere lavet drenge hvalpe der er blevet 73 cm og på til 40 kg.

Reserveret :
Vi beholder selv en tæve Brun “Tusak”
Fam. Tobiassen, steril tæve. BUR Lilla “Perle”
Fam. Jensen, kast han. Blå “Bernard”
Fam. Schmidt, tæve. Orange “Karla”
Fam. Østergaard, tæve, Rød “Dina”
Fam. Pedersen, kast han. “Eddie”
Fam. Madsen. tæve, Lysrød “Caya”

Prisen på hvalpene er kr. 10.000,- når de er 8 uger.

Forudbetaling/reservering på kr. 1.000,- bør indsættes på konto 5990 0004006232 ved bestilling, rest beløbet betales ved afhentning feks med dankort. Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, chip mærkning, 3 ormekure, 5-6 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv.

BESØG

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4-5 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5-6 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn. Besøg modtages gerne kl 11.00. (Hvis man kun kan aflægge “et besøg” så kom når hvalpene er min 6 uger, for inden da er de ikke specielt sjove)

UDLEVERING AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 7 uger. Ud fra væsenet !!

Hvalpene er 8 uger den 15.4.2015 og vi udlevere hvalpene fredag den 17.4.2015. Mødetid kl 11.00 + 6 timers undervisning. Hvalpen er klare til at være alene fra ca 3 dage efter ankomst i hjemmet, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene. Vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. Vi har ikke mindre børn (min alder 10 år) med ved afhentninger pga undervisningens varighed, men vi forventer at både mor og far er med. Husk at få læst det tilsendte matriale inden afhentning (Mail). Undervisning på andre dage en dem vi tilbyder/har planlagt koster kr. 1.500,- extra.

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

Vi kastrerer alle hanner inden de flytter her fra, det er med i prisen på 11.000,-. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastreret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerne blot de hormonelt styrrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere territorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid.

Vi steriliserer også alle tæverne hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.000,-,og prisen indgår i prisen på kr 14.000,-. Vi mener ikke at der nogle kendte store ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe og det har være helt normalt i USA i 20-30 år. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Overvej lige hundegård og natbur. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!
I vores hunde-butik i hallen, forhandler vi div legetøj, bure, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! Se evt vores webshop.

Så har jeg fundet nogle “sider” på internettet og her på min hjemmesiden, som jeg syntes I skal læse rigtig godt på inden I kommer til afhentning/undervisning, så vi ikke behøver at bruge til på disse emner….

Vacciner

Moderen er godt/ny vaccineret, så jeres hvalpe skal have første vaccine når den er ca 10-12 uger og igen 4 uger efter. Den er altså ikke vaccineret tidligere, da den bære sin mors antistoffer til den er ca 10-12 ugers alderen.
Læs mere om vacciner her.

Ormekur

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange).
Læs mere om ormekure her.

Hundefoder

Læs mere om emnet her
Info ved “før hunde kommer hjem“.

Den Mexicanske hundehvisker Cesar Milan, fortæller rigtig godt om hundepsykologi, se videoer med ham her …

……………………………………………………………………………………………………………

Den 4.5.2015 10 uger


Orange SOLGT


Orange SOLGT


Rød SOLGT


Rød SOLGT


Drengen…SOLGT


Lysrød solgt


Hvalpene og Asbjørn

Den 6.4.2015 (næsten 7 uger)
Dejlig billeder af hvalpene. Her hygger de med lidt eftermiddags snoller.
Husk at disse billeder er et brøkdel af et sekundt og det viser ikke hvalpenes personlighed 😉


Blå kastreret han “Bernard” SOLGT


Lysgrøn kastreret han. Blød, kærlig, legesyg, med godt appoterende gen. TIL SALG


Lysrød steriliseret tæve. Frisk, fræk, legesyg og kærlig. TIL SALG


Rød tæve (Striberne i ansigtet er blot alm øjevæske med skidt i, forsvinder når det tørre inddørs)
Blød/følsom, kærlig og lidt legesyg. SOLGT


Orange tæve. Lidt blød, kærlig, legesyg. SOLGT


Lilla tæve SOLGT


Brun tæve (Vores egen)

Den 1.4.2015

Her en en video med hele banden, de er nu blevet 6 uger 🙂

Den 18.3.2015
Her er vi så…1 måned gamle…Se mange flere billeder i galleri nederst på siden..

Her er Candy’s hvalp fra sidste år “Chinook”, hun er lige fyldt 1 år, men hendes far var en lille dværg puddel, IKKE konge pudlen Curtis.

……………………………………………………………………………………………………………..
Den 18.2.2015
Så kom hvalpene til verden, desværre ved kejsersnit. Men det gik dog fint. Der lå en død hvalp og spærrede for alle de andre. Men der var heldigvis 7 store og sunde hvalpe bagved. Mor Candy har efter omstændighederne det fint. Candy blev dog steriliseret og kan ikke få flere hvalpe fremover.
5 tæver og 2 hanner.