Riga’s mini/mellem Doodledoodle hvalpe

Riga’s mini/mellem Doodledoodle hvalpe født 4.6.2015

Alle hvalpene er solgt.

Så har vores brune mini/mellem Labradoodle F1 “Riga” fået hendes første kuld hvalpe med vores unge gyldne mellem Welshdoodle F1 “Cardiff”.

Riga er en blanding mellem vores Labradoren Mille og vores Toy Puddel Gismo. Riga er ca 39 cm og ca 12 kg, lille og meget robust. Hun er en trimme-hund.

Cardiff er en blanding mellem en Welsh Springer Spaniel (ikke vores) og vores mellem Puddel Ozzy. Cardiff er ca 45 cm og 15 kg. Han er en rede/klippe-hund.

Disse hvalpe er en blanding mellem 2 forskellige Doodler, har vi valgt at kalde den for Doodledoodle.

Disse Doodledoodles indeholder altså 50% puddel, 25% Welsh Springer Spaniel og 25% Labrador. (Som en F1)

Vi forventer at hvalpenes pels bliver fra halvlang som mor Riga til hel lang som far Cardiff. Om de bliver klippe eller trimme hunde ved vi ikke før de bliver voksne !!! Mor er en trimme-hund og far er en rede/klippe-hund.

Størrelsen bliver nok også som mor og far. Altså mellem 10-18 kg og højde mellem 38-48 cm. Mini/mellem størrelse.

Der er født 5 hvalpe, 3 tæver og 2 hanner. De er mest sort og nogle har hvid på bryst eller poter og en harlekin (sort/hvid)

Vi glæder os til at se deres pels når de er blevet 8 uger…..væsenet vil naturligvis være som alle vores andre doodler 🙂

Reserveret :
Fam. Knudsen, sort kast han. BUR. Grøn “WALTER”
Fam. Tvilde, flerfarvet tæve. Lilla “STELLA”
Fam Jensen, sort/hvid tæve. “FIE”
Fam. Moldow, sort han BLÅ “CARLOS”
Bor hos Specialdogs, sort tæve, rød. “Molly”

Prisen på hvalpene som 8 ugers er kr. 10.000,-.Depositum på kr. 1.000,- bør indsættes på konto 5990 0004006232 ved bestilling, rest beløbet betales ved afhentning feks med dankort. Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, chip mærkning, 3 ormekure, 5-6 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv.

Besøg:

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4-5 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5-6 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn. Besøg modtages gerne kl 11.00. (Hvis man kun kan aflægge “et besøg” så kom når hvalpene er min 6 uger, for inden da er de ikke specielt sjove)

UDLEVERING AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 7 uger.

Hvalpene er 8 uger den 30 juli 2015. Vi har undervisningsdag og udleveringsdag den 31.7.2015. Mødetid alle dage kl 11.00 + 6 timers undervisning. Hvalpen er klare til at være alene fra ca 3 dage efter ankomst i hjemmet, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene. Vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. Vi har ikke mindre børn (min alder 10 år) med ved afhentninger pga undervisningens varighed, men vi forventer at både mor og far er med. Husk at få læst det tilsendte matriale inden afhentning (Mail). Undervisning på andre dage koster kr. 2.000,- extra. Afhentning på er andre dage er muligt, mod merpris på 500,- pr uge (1/2 pensionspris).

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

Vi kastrerer alle hanner inden de flytter her fra, det er med i prisen. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastreret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerner blot de hormonelt styrrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere territorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid.

Vi tilbyder at sterilisere tæve hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.000,-, mod de normale ca 4.500,-. Vi mener ikke at der nogle kendte ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe, det er feks helt normalt i USA. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Overvej lige hundegård og natbur. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!
I vores hunde-butik uden i hallen, forhandler vi div legetøj, bure, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! Se evt vores webshop.

Så har jeg fundet nogle “sider” på internettet og her på min hjemmesiden, som jeg syntes I skal læse rigtig godt på inden I kommer til afhentning/undervisning, så vi ikke behøver at bruge til på disse emner.

Vacciner

Moderen er godt/ny vaccineret, så jeres hvalpe skal have første vaccine når den er ca 10-12 uger og igen 4 uger efter. Den er altså ikke vaccineret tidligere, da den bære sin mors antistoffer til den er ca 10-12 ugers alderen.
Læs mere om vacciner her.

Ormekur

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange),
Læs mere om ormekure her.

Vi tilbyder at neutralisere hvalpene før de flytter hjemmefra os. Læs mere her.

Hundefoder

Læs mere om emnet her
Info ved “før hunde kommer hjem“.

Den Mexicanske hundehvisker Cesar Milan, fortæller rigtig godt om hundepsykologi, se videoer med ham på siden “Hunde aktivering” punkt 10.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Den 2.8.2015 (8 uger)
Så er det kun “rød halsbånd” der mangler en passende familie.
Hun er sort med lidt hvidt. Hendes pels ser ud til at blive lang og lidt livlig, mellem tykkelse, uden rigtig krøl, mon ikke det bliver en klippe pels?!
Hun er glad, legesyg og fræk som hvalpe skal være. Liiidt følsom ind i mellem og ikke altid den modigste i verden, indimellem lidt konflikt sky, men altså ikke noget af betydning for hendes liv som almindelig familiehund. Passer bedst til familie med større børn, da familie med små børn ofte er ret så larmende og der sker rigtig rigtig meget hele tiden.
Hun vil gerne træne og lege.
Hun er glad for at hygge og putte med sin familie.
En “mellem hund” på langt de fleste punkter, måske liiidt blød/følsom ind i mellem, og måske liiidt mere puttetrold end gennemsnit.
Herunder 4 billeder af den lækre fysiske robuste tæve med de smukke øjne 🙂

Den 21.7.2015

Den 20.7.2015

Den 18.7.2015
Her er nye billeder af hvalpene. Alle hvalpene er “friske/aktive” og glade og legesyge. Deres størrelse pels og udseene er meget forskellige.

Kastreret han med blå halsbånd SOLGT. Sort pels, bliver nok ret langhåret med rimelig glat pels i let/mellem tykkelse. Forventer han bliver en klippehund.
Han er fræk, modig og drillesyg, men samtidig en noget blød fyr, så indimellem går det galt når han har lyst til at løbe forrest og udforske verden og så ved han jo ikke hvor man skal passe på og så giver det lidt skræmmer/forskrækkelser til samlingen . Han passer bedst ind i en familie der gider lege og træne med ham uden at han skal være verdens mester og gå til konkurrencer. Han er altså modig men også mere end normal følsom/blød = nem at bestemme over. Nok ikke egnet til en familie med mindre børn i huset, da det nok bliver for udfordrende i længden. Glemte lige at han selvfølgelig er en puttetrold også.

Tæve med lilla halsbånd og flerefarver i pelsen er SOLGT. Hun er den eneste i kuldet med kort pels, jeg er i tvivl om hvad det ender med som voksen, klippe/trimme/fælde pels ? Dejlig robust bygget.
Hun er stabil, glad, legesyg, lidt fræk som man skal være i den alder. Hun er dog lidt sej også, ikke for følsom og heller ikke såååå livlig. Nok det vi kalder en “mellem hund”. Hun kan passe ind i næsten en hver familie. Alle hvalpe skal leges og trænes med for at få en harmonisk hund i sidste ende. Hun vil også gerne hygge mv.

Tæve med rød halsbånd. TIL SALG Sort med lidt hvidt. Hendes pels ser ud til at lang og lidt livlig mellem tykkelse uden rigtig krøl, mon ikke det bliver en klippe pels.
Glad, legesyg og fræk som hvalpe skal være. Lidt følsom ind i mellem, måske nærmest lidt konflikt sky, men ikke noget af betydning, se videoer !!. Passer bedst til familie med større børn, da familie med små børn ofte er ret så larmende og der sker rigtig rigtig meget hele tiden. Husk at træn og leg…
Hun vil selvfølgelig også hygge og putte.

Sort/hvid tæve, men pels som nok bliver lang og let bølget med mellem tykkelse, ikke rigtig krøllet SOLGT. Mon ikke hun bliver en klippe hund.
Hun er tilpas fræk og legesyg og modig og stabil. En “mellem” hund der passer ind hos de fleste familier.
Som alle andre friske hunde, hun skal leges med og trænes dagligt. Putte vil hun også.

Rigas kastreret han med grøn halsbånd. SOLGT

Mor Riga på 12 kg og 38 cm og god brede…Paris hvalpe drikker også en tår hos Riga, men de får nu foder fra os 2-3 gange dagligt.

Video fra i dag..

Den 7.7.2015
Rigas’ sorte og brogede hvalpe, leger i haven med Paris lyse hvalpe.

Den 27.6.2015
Riga’s sorte og plettet hvalpe og Paris’s lyse hvalpe…

Den 7.6.2015

Her er brune Riga i “fuld” pels, lige før hun skal trimmes, hun bliver trimmet hver 6 mdr…foran hende ligge hendes halvbror Orlando som er harlekin farvet Labradoodle F1. Riga har pt nytrimmet kort pels pga hvalpene.

Her er far Cardiff, han ligner en Goldendoodle i pelsen. Her er han ca 7 mdr og i sin hvalpe/unghunde pels. Jeg forventer han får ca 30 cm lang pels som fuldvoksen, men den skal løbende redes fri for død hår og bliver nok klippet noget kortere indimellem.