London’s Doodledoodle

London’s Doodledoodle født den 1.9.2015

Ikke flere hvalpe til salg.

Vores mini/mellem Goldendoodle F1 “London” har fået hvalpe med vores unge mini/mellem størrelse Welshdoodle F1 “Cardiff”.

8 hvalpe, 5 hanner og 3 tæve.

Deres hvalpe vil 99% sikkert komme til at ligne en Goldendoodle F1, da begge forældre ligner Goldendoodle F1, også selvom Cardif er en halv Welch Springer Spaniel og halv puddel (vores egen Ozzy).
Størrelsen vil blive som en Goldendoodle F1 i mini/mellem eller måske mellem, altså tæver 9-16 kg og 39-45 cm og hanner bliver ca 10-18 kg og 44-50 cm.

Reserveret:
Fam Schøler, kast han. “Boomer” Grøn
Fam. Holst, kast han. “Buster” Sort
Fam. Halling, kast han, BUR “Sidney” Brun
Fam. Holm/Toft, steril tæve. “Nellie” Orange
Fam. Larsen, kast han. “Manse” Lysblå
Fam. Bertelsen, tæve. “Nellie 2” Gul
Fam. Lebeck, kast han. “Valter” Blå
Fam. Frid, steril tæve. “Olsen” Rød

Prisen på hvalpene er kr. 10.000,-.
Depositum på kr. 1.000,- bør indsættes på konto 5990 0004006232 ved bestilling, rest beløbet betales ved afhentning feks med dankort. Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, chip mærkning, 3 ormekure, 5-6 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv.

BESØG

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4-5 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5-6 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn. Besøg modtages gerne kl 11.00. (Hvis man kun kan aflægge “et besøg” så kom når hvalpene er min 6 uger, for inden da er de ikke specielt sjove)

UDLEVERING AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 7 uger.

Hvalpene er 8 uger den 27.10.2015 og vi holder undervisning/udlevere af hvalpene fredag den 30.10.2015. Mødetid kl 11.00 + ca 6-7 timers undervisning. Hvalpen er klare til at være alene fra ca 3 dage efter ankomst i hjemmet, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene. Vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. Vi har ikke mindre børn (min alder 10 år) med ved afhentninger pga undervisningens varighed, men vi forventer at både mor og far er med. Husk at få læst det tilsendte matriale inden afhentning (Mail). Undervisning på andre dage end dem vi tilbyder/har planlagt, koster kr. 2.000,- extra. Forlænget ophold er muligt, mod merpris på 250,- den første uge og 500,- de efterfølgende uger.

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne :http://www.welpen.de/hundenamen/

Vi tilbyder at få hannerne kastreret lige inden de flytter her fra, prisen er kr. 800,- mod de normale ca kr. 2.000,- ved en ældre hund. Hvalpene skal heller ikke gå med krave på eller ligende, der er overhoved ingen pleje i forbindelse med denne meget tidlige kasteration pga hvalpenes størrelse. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastereret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerne blot de hormonel styrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere territorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid. Det er dog ganske frivilligt om man vil bruge “tilbudet”.

Som noget nyt er vi begyndt at tilbyde at sterilisere tæve hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.500,-, mod de normale ca 4.500,-. Vi mener ikke at der nogle kendte ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe, det er feks helt normalt i USA. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Man kan bestille et metalbur med cover hos os (Natbur). Se mere her… husk at give os besked i god tid.

Overvej lige hundegård og natbur, se mere her.. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!

I vores hunde-butik uden i hallen, forhandler vi div legetøj, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! (men ingen flotte lokaler 😉

Vi har altid hunde foder på lager, prisen for vores 1 kvalitetes hvalpefoderer kr. 365,- for 13 kg eller kr. 685,- for 2 sække a 13 kg (26 kg). Hvalpene spiser ca 150 gram dagligt i 8 ugers alderen, og de spiser ca 4-600 gram dagligt når de er 5-6 mdr. Foderet kan holde i min 12 mdr. Se mere om hundefoder her..

Så har jeg fundet nogle “sider” på internettet og her på min hjemmesiden, som jeg syntes I skal læse rigtig godt på inden I kommer til afhentning/undervisning, så vi ikke behøver at bruge til på disse emner.

Vacciner

Moderen er godt/ny vaccineret, så jeres hvalpe skal have første vaccine når den er ca 10-12 uger og igen 4 uger efter. Den er altså ikke vaccineret tidligere, da den bære sin mors antistoffer til den er ca 10-12 ugers alderen.
Læs mere om vacciner her.

Ormekur

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange),
Læs mere om ormekure her.

Vi tilbyder at neutralisere hvalpene før de flytter hjemmefra os. Læs mere her.

Hundefoder

Læs mere om emnet her
Info ved “før hunde kommer hjem“.

Den Mexicanske hundehvisker Cesar Milan, fortæller rigtig godt om hundepsykologi, se videoer med ham på siden “Hunde aktivering” punkt 10.
og denne her video er super at se inden man afhenter hundehvalpen….se også nr 2-3-4 …

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Den 23.10.2015

Ny video med hvalpene.
HUSK at give os besked om hvor mange i kommer til undervisningen den 30.10.2015, så sørger vi for sandwich til frokost.

Den 10.10.2015
Hvalpene spiser stadig en tår mælk fra London, men ellers består deres føde af 80% råt kød incl knogler og 20% tørkost.
Vi fodre alle vores egne hunde med Barf (Råt kød) men giver jeres hvaloe lidt tørkost så det ikke er helt nyt for dem, hvis i skulle beslutte at fodre dem med tørkost fremover.
Råt kød/ Barf er dog optimalt foder. Vi sælger og sender Barf ud til vores kunder via vores webshop.
De spiser som hvalpe (op til 10 mdr) ca 5-10 % (Oftest 5%) af deres vægt i kød om dagen.
Pt vejer de ca 2,5 kg og spiser ca 175 gram om dagen (7%), men vil de have 250 gram får de det.
Som voksen skal de ca have 1,5-2,0 % af deres vægt i kød om dagen.

Den 7.10.2015
Her er den første video dem de dejlige hundebørn 🙂 NYD DEN 🙂
En af de 3 tæver har underbid. Et underbid der evt retter sig selv, men skulle det forblive så genere det ikke hunden ej heller som voksen.
Skulle jeres der har skal have tæver have svært ved at leve med en hvalp med underbid så giv os besked.

Den 5.10.2015 (4,5 uge)
Så er der nye skønne billeder af de smukke hvalpe. Syntes bestemt de har anderledes øjne end vores andre Doodler, det må være ham far Cardiff der laver de usædvanlige smukke øjne, dem så vi også hos hans tidligere hvalpe med Riga.
Eller begynder de små søde hvalpe at blive lidt frække og lave lidt ballade, men det forventer vi også. De bliver modigere for hver dag.

Der skal nok snart komme en video med dem 🙂
Forelsk jer nu ikke i en bestemt hvalp, for vi beslutter først hvem der skal bo hvor når de har vist noget mere personlighed, altså ca omkring 7 ugers alderen. Farverne snyder lidt og kan endvidere ændre sig med alderen. “Øre-farven” på hvalpe siger mest om hvordan rygfarven bliver som voksen.

 

Brun han

Blå han

Grøn han

Sort han

Lysblå han

Orange tæve

Rød tæve

Gul tæve

Den 21.9.2015 3 uger
Hvalpene har fået øjne og er begyndt at møffe lidt rundt i fødekassen.
Det bliver så spændende at se hvilke personligheder disse skønne hvalpe får, ja og hvilke udseene de får. Vi vælger dog aldrig ikke efter udseene, men kun efter væsen. Udseenet som 8 ugers kan ændre sig meget med alderen, bla fordi de har hvalpe pels og få en anden pels som voksen.


3 tæver.


3 tæver


3 tæver


5 hanner


5 hanner


5 hanner

Den 4.9.2015
Her de første billeder af hvalpene…
Mor London er MEGET grå i pelsen pga at hun kravler ned i jordhul når hun er ud i haven for at tisse. I virkeligheden er hun lige så lys som hvalpen der ligger ved hende forben nederst i billedet. London har på en stor rød plet i pelsen på siden efter et lidt underlig pelsskift.
Prøv at sammenlign hvalpenes farve med andre kulds farver. Farven kan ændre sig meget i opvæksten. Vi vælger ikke efter farve!

Den 1.9.2015
Så kom der lige 8 hvalpe på under 3 timer. Det var da nemt 🙂
Mor London og alle hvalpene har det super.


Cardiff , ikke ny vasket, men eller normalt næsten lige så lys som London, blot med mere gyldne øre mv.


Far Cardiff ny udtyndet pels og ny klippet 22.9.2015. (14 mdr)
Ca 45 cm i skulder højde og ca 15 kg


London ny klippet og vasket.
Ca 40 cm høj og ca 12 kg.