Cherry’s mini/mellem Doodledoodle hvalpe født den 23.2.2017

(Klippehunde) Der er ikke flere hvalpe til salg.

Vores mellem Labradoodle F1B Cherry og mini Cavapoo F1 Soul har fået hvalpe for anden gang.

Se deres tidligere hvalpe, længst nede på siden.

Der kom 12 levende hvalpe, 7 tæver og 5 hanner

Voksen størrelse : Hannerne bliver ca 44-50 cm/ 12-18 kg. Tæverne bliver ca 40-46 cm/ 10-14 kg.

Disse hvalpe får en ret kraftig og fyldig pels, alle får krøller. Det er klippehunde, som kræver en del løbende pelspleje, se mere på siden om pelspleje.

Reserveret/solgt:

Fam. Helmig, kast han, SORT “Bob”
Fam. Björklund, steril tæve, ORANGE, “Elba”
Fam. Zabel, kast han, LYSBLÅ “Marley”
Fam. Lindskov, kast han. GRÅ “Aslan”
Fam. Martens, steril tæve. LYSERØD “Bailey”
Fam. Skaugen, kast han, BRUB MED STRIB. “Elmo”
Fam. Nistad, steril tæve, LYSGRØN
Fam. Madsen, steril tæve. GUL “Maggie”

Prisen på hvalpene er kr. 11.000,- for kastreret hanner og kr 14.000,- for steriliseret tæver. Depositum på kr. 1.000,- bør indsættes på konto 5990 0004006232 ved bestilling, rest beløbet betales ved afhentning feks med dankort. Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, kastration af hannerne og sterilisation af tæverne, chip mærkning, 3 ormekure, ca 7 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv.

BESØG

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4-5 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5-6 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn. Besøg modtages gerne kl 11.00. (Hvis man kun kan aflægge “et besøg” så kom når hvalpene er min 6 uger, for inden da er de ikke specielt sjove)

UDLEVERING AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 7 uger.
Hvalpene er 8 uger den 20.4.2017. (Ring og hør hvilke dag vi underviser og udlevere) Mødetid kl 11.00 + 7 timers undervisning og hvalpen udleveres efter undervisningen. Hvalpen er klare til at være alene fra ca 3 dage efter ankomst i hjemmet, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene.Vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. Vi har ikke mindre børn (min alder 10 år) med ved afhentninger pga undervisningens varighed, men vi forventer at både mor og far er med. Husk at få læst det tilsendte matriale inden afhentning (Mail). Alle skal have undervisning inden de får hvalpen udleveret. Man kan evt vælge at få undervisning sammen med et af vores andre kuld. Se dato for undervisning på de andre kulds sider. Hvalpen skal min være 8 uger når den udleveres.
(Vi tilbyder at passe jeres hvalpe i sommerferien 2017 tilhalv pris = ca 500 pr uge)

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

Vi kastrerer alle hanner inden de flytter her fra, det er med i prisen på 11.000,-. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastreret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerne blot de hormonelt styrrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere territorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid.

Vi steriliserer også alle tæverne hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.000,-,og prisen indgår i prisen på kr 14.000,-. Vi mener ikke at der nogle kendte store ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe og det har være helt normalt i USA i 20-30 år. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Overvej lige hundegård og natbur. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!
I vores hunde-butik i hallen, forhandler vi div legetøj, bure, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! Se evt vores webshop.

Så har jeg fundet nogle “sider” på internettet og her på min hjemmesiden, som jeg syntes I skal læse rigtig godt på inden I kommer til afhentning/undervisning, så vi ikke behøver at bruge til på disse emner….

Vacciner

Moderen er godt/ny vaccineret, så jeres hvalpe skal have første vaccine når den er ca 10-12 uger og igen 4 uger efter. Den er altså ikke vaccineret tidligere, da den bære sin mors antistoffer til den er ca 10-12 ugers alderen.
Læs mere om vacciner her.

Ormekur

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange).
Læs mere om ormekure her.

Hundefoder

Læs mere om emnet her
Info ved “før hunde kommer hjem“.

—————————————————————————————————————————–

Den 26.4.2017 (9,5 uge)

Her er en dejlig video med de frække doodle børn. De er lige under 10 uger på denne video, også selvom jeg siger de er over 10 uger på videoen.
Den hvalp jeg omtaler som “grøn” er hvalpen med det lyseblå halsbånd.

Den 17.4.2017 (7,5 uge)

Her er nogle lækre billeder af Cherry hvalpene. Husk at man slet ikke kan se hvalpens personlighed på et billede.
Farverne og størrelsen på hvalpene kan snyde meget på et billede, se hvordan gulvets farve også ændre sig….
Ring og få en snak om hvilken personlighed/psyke i ønsker hos jeres hvalpe, så hjælp vi jeg med at finde den helt rigtige hvalp.

 

SORT han. SOLGT

ORANGE tæve. SOLGT

LYSEBLÅ han SOLGT

GRÅ han SOLGT

BRUN STRIBE han  SOLGT

BLÅ han   TIL SALG

GUL tæve TIL SALG

LYSERØD tæve.  SOLGT
(hun er ikke mindre en de andre tæver, ej heller lysere, billeder snyder)

Lysegrøn mønster tæve SOLGT

Rød/blå tæve   TIL SALG

Laks tæve (Lyset får de fine farver frem på billedet)    TIL SALG

Brun tæve   TIL SALG

Den 14.4.2017 (7 uger)

Her er en dejlig ny video med Cherry’s hvalpe.

Den 27.3.2017 (4 uger)

Så er de kommet ind i hvalpekassen og er super klare til flere udfordringer i livet…

Den 16.3.2017 ( 3 uger)

Så er de små krudugler ved at få åbne øjne og øre…

Den 28.2.2017 (5 dage)

Alle 12 hvalpe trives.

Den 23.2.2017

Så kom der en stor flok hvalpe fra Cherry. Hun fik problemfri 13 hvalpe, en var dog alt for lille og døde omgående, 12 lever i bedste velgående.
Det er rigtig rigtig mange hvalpe. Charry har kun 10 patter, men de spiser bare på skift. Vi kunne have flyttet hvalpene over til en andren mor med mindre hvalpe, men det er ikke nødvendigt, da mor Cherry klare jobbet fint selv. Når hvalpene er ca 3 uger begynder de at få råt hakket kød flere gange om dagen.
Sidste år hvor de fik hvalpe sammen kom der kun 4 hvalpe, så 9 extra denne gang 🙂

Mor Cherry er meget beskidt, da hun har forberedt sig på fødslen ved at grave et hule i mudderet.

Som man kan se er hvalpene ikke så lyse som mor Cherry, de har fået mere farve fra far Soul. Men nogle gange bliver de lysere med alderen, men de bliver ikke hvide som mor Cherry. Vi vælger ikke jeres hvalp efter farve med efter personlighed.

—————————————————————————————————————————–

Hvalpe fra tidligere kuld:


Zikka, undskyld vinklen.

Ellie.

Forældrene:


Mor Cherry (Ca 50 cm og 18 kg)Mor Cherry, har nu fået fjernet pelsen med maskineklip
og er skaldet på kroppen. Hun syntes selv det er ret fedt,
for hun lider hun ikke længere af varme 🙂

Far Soul (Ca 35 cm og 8 kg)