Coco´s Labradoodle hvalpe 2011

Coco´s Labradoodle hvalpe født den 10.6.2011

Der er født 5 tæver og 4 hanner. Alle hvalpene er solgt!

Coco vores helt hvide Labrador har fået et kuld med Toy Pudlen Persy.

Hvalpenes voksen størrelsen vil være ca 9-16 kg og højde ca 38-45 cm. (mini/mellem typen.)

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdnen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl alle børn.

UDLEVERING AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 6-7 uger.

Hvalpene er 8 uger den 5.8.2011 og vi udlevere hvalpen fredag den 5.8.2011. Mødetid kl 14.00 + 3-4 timers undervisning, afrejse ca kl.17-18.00. Hvalpen klart til at være alene fra om mandagen, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene. Vi tilbyder jer altså ca 3-4 timers undervisning uden beregneing , vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. (Normal pris kr. 1.500,-) Vi har ikke mindre børn med ved afhentninger pga undervisningens varighed.

Prisen på disse Labradoodles hvalpe er kr. 7.000,-. Incl chip, 3 ormekure og sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, stamtræ.
Depositum kr. 1.000,- bør ved endelig reservation indsættes på konto nr. 5990 0004006232. (Dog først når hvalpene er født!)

Reserveret:
Vi skal selv beholden en tæve…Rød/hvid “Paris” (udtales på engelsk)
Fam. Nimb, tæve…Lysrød
Fam. Prangsgaard, han…kasteret…Bur…Grøn/sort…”Konrad”
Fam. Johansen, tæve …Bur …Lilla
Fam. Jepsen, han…kastereret…Lysblå..Sigurt
Fam. Guthey, han…kastereret…. bur..Sort

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

Vi kastrerer alle hanner inden de flytter her fra, det er med i prisen på 11.000,-. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastreret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerne blot de hormonelt styrrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere territorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid.

Vi steriliserer også alle tæverne hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.000,-,og prisen indgår i prisen på kr 14.000,-. Vi mener ikke at der nogle kendte store ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe og det har være helt normalt i USA i 20-30 år. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Overvej lige hundegård og natbur. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!
I vores hunde-butik i hallen, forhandler vi div legetøj, bure, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! Se evt vores webshop.

Så har jeg fundet nogle “sider” på internettet og her på min hjemmesiden, som jeg syntes I skal læse rigtig godt på inden I kommer til afhentning/undervisning, så vi ikke behøver at bruge til på disse emner….

Vacciner

Moderen er godt/ny vaccineret, så jeres hvalpe skal have første vaccine når den er ca 10-12 uger og igen 4 uger efter. Den er altså ikke vaccineret tidligere, da den bære sin mors antistoffer til den er ca 10-12 ugers alderen.
Læs mere om vacciner her.

Ormekur

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange).
Læs mere om ormekure her.

Hundefoder

Læs mere om emnet her
Info ved “før hunde kommer hjem“.

———————————————————————————————————————-
Den 29.7.2011
Så har alle hvalpene været inde hos dyrlægen. De blev sundhedsundersøgt og fik deres sundhedsbog, alle var 100% i orden. De fik også isat deres chip.
De 3 drenge blev kastreret og det gik også lige efter bogen.

Den 27.7.2011
Lidt nye billeder nederst på siden….

Den 19.7.2011
Hvalpene var ude igen i dag og de fik nogle lamme ben at hygge sig med, de var i den anden hvalpe gård.

 
 
 

 

Den 18.7.2011
Hvalpene er nu hverdag lidt ude i haven at leget, i dag havde de Kimmie’s små Chinesedoodles med ude, de er jo halvsøskende da de har samme far.

Hvalpene besøgte for første gang det STORE hundehus i en af hvalpegårdene i haven og om ca en lille uges tid skal de ud i en af hvalpegårdene og bo 24 timer i døgnet og så glemmer de helt at de kan besørge indendørs under tage. Vejret var lidt kedeligt, det regnede indimellem, men så fik de lært at gå ind i hundehuset. De er pt ikke rådighed over hele huset da de så bare ville tisse derinde indtil de vænner sig til at tisse på græs.

Iøvrigt vil vi bare sige at de er blevet fantastisk søde og 100% imødekommende, de elsker alle mennesker og deler gerne kysser ud til enhver.
I kan godt glæde jer…

             
 
 
Sort og lysblå
Grøn/sort’shoved til venstre…chinesedoodles i midten…sort til højre
Lysrød
Der bliver slappet af
“Hey mor Jeanette kommer”
Sort
Lysblå…Sigurt
Grøn/sort
Lilla
Rød/hvid
Lysrød
Der er plads nok…

Den 5.7.2011
SE NYE BILLEDER NEDERST PÅ SIDEN…..den forste udflugt til haven.

Den 29.6.2011
Hvalpene er nu kommet ud af fødekassen og går nu i en af de 3 hvalpeafdelinger på ca 7,5 m2. De har dog lidt endnu en 15 cm høj “træramme” på ca 1 m2 at gå i så de ikke forvilder sig for lang væk fra mor. De kan jo egentligt ikke se ret meget og deres mobilitet er slet ikke på plads endnu. Alt hvad de laver er stadig ret tilfældigt. De er dog blevet lidt opmærksom på at de har søskende. Vi mennesker får stadig ingen reaktion af betydning, vi glæder os til at de begynder at reagere på os inden for en lille uges tid….logrende hale mv.

 
Julie undskylder det beskidte heste tøj, hun syntes det er lidt pinligt.
Julie har lagt hvalpene i en hjerte form…
Julie er 11 år…størrelses forhold.
 
 

Den 27.6.2011
I skulle da også have lidt positivt på denne ellers så triste dag. NYE BILLEDER. Husk nu ikke at forelske jer i en bestemt hvalp pga dens udseene, det er ikke udseeenet der er afgørende når vi vælger en hvalp til jer og man kan ikke se deres personlighed på et billed. Nyd dem!!

 
 
Lysblå…han…900 gram
Lysblå
Grøn/sort…han…570 gram
Grøn/sort
Lilla…tæve …740 gram
Lilla
Rød/gul…tæve…775 gram PARIS
Rød/gul
Lyslilla…tæve…800 gram
Lyslilla
Sort…han…790 gram
Sort
 Den 27.6.2011
Desværre mistede vi en tæve hvalp i nat, tæven med det røde halsbånd. Mor Coco har lagt sig på den, dvs at hun ved en fejl er kommet til at ligge så uheldigt på hvalpen at den ikke har kunne skrige lidt for dermed at fortælle hende at den var i knibe. Rigtig trist, specielt fordi Coco ellers passer rigtig godt på, han sidder oftes hos hvalpene, da det er svært at komme til at ligge hos hvalpene pga at de nu bevæger sig en del når hun kommer ind i kassen.Alle de andre hvalpe har det rigtig godt og er blevet mobile, de er lidt oppe på alle 4 ben og tager nogle få energiske men usikre skridt for at finde mor Coco når hun kommer i kassen. Derer øjne og øre er ved at åbne sig, de kan dog ikke rigtig se noget endnu. Med er kommet liv gang i kassen, dog kun få sekunder af gangen, der bliver mest sovet og spist.
De vokser rigtig fint…nye billeder kommer snart.

Den 18.6.2011
De 7 hvalpe har det fint, vi kunne godt tænke os at Coco havde mere mælk lige som hun plejer, men efterspørgsel og udbud følges nok ad. Nogle af hvalpene er ret gode til at tage fra og vil helt sikkert vokse hurtigere en de hvalpe der er mere småt spisende, det er dog ikke sikkert at de større hvalpe bliver de største som voksne. Der er 100% ro i kassen, hvilket betyder at alt er som det skal være.

Den 13.6.2011
Kl. 10.30 alle hvalpene har det fint 🙂

Den 12.6 2011
Desværre er der 2 hvalpe der døde, en han og den lille tæve. Coco har ikke lagt så meget mælk ned, som vi eller forventede at hun ville gøre pga hendes egen flotte vægt. Vi har helt unormalt valgt at skride ind og hjælpe hvalpene med lidt råmælk tilskud da Coco´s mælke produktion ikke er ordentligt igang endnu, hun har såmen mælk bare ikke så meget og hvalpene har helt unormalt tabt sig. Vi plejer ellers ikke at blande os, altså ved at give mælketilskud, da jeg mener at have erfaring med at hvalpene selv skal fremprovokere mere mælk ved at sutte tilstrækeligt og at de jo ikke sutter så meget hvis vi blander os. Vi krydser finger for at de sidste hvalpe klare sig. Coco har det ellers fint og spiser godt så det skal nok blive godt alt sammen….
Kl.22.00 endnu en han skranter, han kan ikke rigtig holde varmen og er svag, fødekassen har nu to varnelamper….vi plejer ikke at bruge varmelamper…kassen er nu 28 grader på gulvet. De andre 6 hvalpe har det fint, de er dog også for tynde, vi håber der snart kommer gang i Coco´s mælkeproduktion, indtil videre hjælper vi med tilskudsmælk, men de drikker også hos Coco.

Den 10.6.2011

 
 
 
 
 
 

Den 9.6.2011 + den 10.6.2011
…. kl. 9.50 Så begynder der snart at ske nogget. Coco vil gerne ud i haven og grave et stort hul til at føde i. Men nu bliver hun holdt indenfor under opsyn, så må hun grave i tæppet i fødekassen istedet. Der kan godt gå 1-3 døgn før hvalpene kommer.
….kl 15.30 Coco er i “udblokerings-fasen” hun ventilere ret så hurtigt og er i en underlig indelukket sindstilstand hvilket er helt normalt….mon der snart sker noget?
….kl 20.00 stadig ingen hvalpe, meeeen de er på vej….

KLOKKEN 22.25 kom den første hvalp til verden,

1….en gylden han på 285 gram, grøn/sort./570 gram

Den 10.6.2011 Da de fleste hvalpe bliver født den 10 juni bliver det alle hvalpenes fødselsdag!
2….Kl. 0.27 en gylden tæve på 295 gram, rød, døde den 26.6.2011 lagt på af mor.
3….Kl. 0.35 en lys tæve på 295 gram, lilla./740 gram
4….Kl 1.02 en lys han på 305 gram, grøn, døde den 12.6.
5….Kl 1.52 en lys tæve på 275 gram, lyslilla./800 gram
6….Kl 2.45 en lys han på 285 gram, lysblå./900 gram
7….Kl 3.15 en gylden tæve på 262 gram, rød/gul./775 gram
8….Kl 5.30 en lys han på 250 gram, sort./790 gram
9….Kl 5.45 en lys tæve 185 gram,rød/lilla…døde den 12.6.

———————————————————————————————————————

Den 8.6.2011 kl. 11.00 ingen hvalpe.

Den 7.6.2011 kl. 10.30 ingen hvalpe.

Den 5.6.2011
Coco hvalpe vil bare ikke ud, de hygger sig derinde i den varme mave. Mor Coco har det fint, hun prøver at lege med de andre hunde venner.

Hendes mave er faldet ned så nu kan hun bevæge sig lidt igen, men det bliver nu ikke til mange løbe skridt i løbet af dagen. Mad er der ikke rigtig plads til i maven så hendes ellers gode appetit er aftaget og nu spiser hvalpene af henders reserver.
Lille farmand Persy kikker vist også efter hans børn, hi hi…

Den 2.6.2011
Stadig ingen hvalpe, kun en Coco som ikke kan blive tykker…..

Den 29.5.2011

Coco er kommet ind i hvalperummet og har fået en fødekasse, den er hun glad for. Hun er MEGET tyk syntes jeg, jeg tror der er ret mange hvalpe i hende.

Coco har tidligere lavet 3 kuld ægte Labrador, hun fik da 8-8-7 hvalpe, mon hun ikke får minimum det antal denne gang.
Hun er i god form, dvs hun har motioneret fint indtil nu hvor maven genere hende ret meget og hun har spist godt så hun er ikke tynd, så nu kan hun lave en masse fed mælk til hendes kommende hvalpe. Alt er som det skal være…så nu må hvalpene godt komme….de kommer dog nok tidligst torsdag den 2.6.2011, hvor hun er 60 dage. Man kan dog aldrig vide med Coco, hun har tidligere født på 58 dagen og 68 dagen, så intet er sikkert med Coco. Det er normalt at hunde føder mellem 58-63 dage fra første parring. Og Coco er insimeneret over 8 dage, altså der var 8 dage mellem første og sidste insimenering…så det udvider jo lidt fødselstidspunktet den del. Jeg tæller dog altid fra første dag og så er hun 58 dage den 31.5.2011.

Coco’s hvalpe født 10.6.2011