Samson skulle være blindeførerhund…

I dag er en af Samson´erne rejst hjemme fra. Denne Samson (født 10.10.2005) skulle have været blindeførerhund og han var blevet fysisk og mentalt godkendt, men desvære viste det sig med tiden, at han lod sig for let provokere til slåskamp med andre hanhunde og det må vores “blindeførerhunde emner” ikke!!

Men Samson fik idag en dejlig ny familie hos Anja, de har tid og lyst til at give ham et godt og indholdsrigt liv. Vi vil dog savne Samson for han var en fantastisk hund…..Anja har siden Samsons omplacering skrevet en mail til os og hun mener at “hun” nu har fået “verdens bedste hund”…uha det kunne vi vist få en heftig diskussion om her på siden …hvem har egenligt “verdens bedste hund”?? Vi var nu godt klar over at Samson kunne kvalificere sig til denne titel, den dejlige dreng!

Vi har dog fået 2 nye “Samson´er” (navnebrøder) ind i denne uge….vi glæder os til at lære disse nye drenge at kende. De har dog allerede vist gode tegn!

Vi forventer at de skal til dyrlægen til den udvidet undersøgelse den 6. feb. 2008.

“Basko” en mini labrador (den´ kommende narkohund!!) og “Dixie” den følsomme er også ankommet i denne uge…de er også ved af falde til her hos os!!

mm

Posted by
Jeanette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *