Madonna’s store Flatdoodle F1 hvalpe født den 23.8.2020

KLIPPEHUND

Vores brune Flatcoated Retriever har fået hvalpe med stor cafe/brune Pudel Hefaruck.

Der er 7 levende hvalpe. 2 tæve og 5. hanner. (Der er en hvalp til salg)

Hanner og tæver bliver ca lige store: Ca 20-35 kg /55-65 cm.

De bliver alle Cafe/Brune.

Pelsen bliver klippepels. De kommer til at ligne alle andre klippehunde.

Vi er nød til at vente med at fordele hvalpen, til hvalpene er ca 7 uger, for at se deres personligheder.

Madonna’s hvalpe er har undervisning og udlevering Fredag den 23.10.2020 kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik.

Undervisningen er pt planlagttil den 23.10.2020, men i må komme den 10.10.2020 hvor Angle’s kuld har undervisning kl 11.00, bare i oplyser det til mig hvad i ønsker. Udleveringen kan så forgå fra den 18.10.2020 sidst på dagen (efter 17.00). Afhent altid sidst på dagen, da hvalpene bør transporteres når de er mest trætte. En tur på 4 timer er fint når man sover. Man bør venligst shoppe efter undervisningen og ikke på en separat udleveringsdag, på en separat udleveringsdag er der ikke afsat til til at shoppe, det kun hurtig udlevering.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFORMATIONER

Reserveret :
Fam. Olsen
Fam. Ramsing
Fam. Kastrup
Fam. Baasch
Fam. Martens
Fam. Christensen


Vedr undervisning og afhentning på alternative dage..

Den 10.10.2020 er det Angles undervisningdag og deres hvalpe kommer ind til sidst i undervisningen. Jeres hvalpe komme ikke ind den dag, da de ikke er fordelt og vi har ikke overskud til at have besøg hos dem på en undervisningsdag.  Så kommer i til undervisning den 10.10, så får i ikke kontakt til hvalpene på denne dag, der skal i bede om en anden dag til besøg. Det er ikke en fordel at have pakke ny anskaffet hunde ting ud og være “klar”, når hvalpe ankommer i hjemmet, da vi så oplever at i har svært ved at vide hvad i skal lave med hvalpen når i kommer hjem første dag, altså for at vise hvalpen at dette er en tryg ny hule. Når i derimod skal pakke div indkøb ud, så har i mennesker noget naturligt at foretage jer, mens hvalpen kikke på jer og falder til i rummet. Vi skulle jo nødig starte med at sætte os i rummet og give hvalpen al opmærksomheden og derved “ansvaret” for hjemmet, altså ved at have fokus på hvalpen. Så vent med at pakke ud til i ankommer med hvalpen.

——————————————————————————————————————–

Den 24.9.2020

De lige hvodan de hygger i haven og de går fint ind i hundehuset når de trænger til en lur

Den 17.9.2020

Så er hvalpene bliver 3,5 uge og er bare sååå nuser

Den 13.9.2020

Så er hvalpene blevet 3 uger og 2 dage. De er nogle store basser 🙂

Den 13.9.2020

Den 26.8.2020

Desværre har Madonna være lidt uforsigtig og har lagt sig på endnu 2 hvalpe, så de også døde. Det er så sørgeligt, men sådan er naturen ind i mellem ond 🙁

Den 23.8.2020

Så kom der hvalpe hos Madonna og Hefaruck. Der blev født 11 hvalpe, en dødfødt lille dreng og så 5 tæver og 5 hanner, desværre lagde hun sig på en tæve så den døde, så 4 tæver og 5 hanner 🙂

Madonna har super instinkter, meget imponerende, hun klarede det hele selv på under 10 timer 🙂

Hvalpe med den hvide snor bøvlede med at komme ud pga at den dødfødte hvalpe havde lagt i vejen, så den hvalp holder vi lige extra øje med.

————————————————————————————————————–

Her under kan i se billeder af ligende hvalpe, fra tidligere kuld. De er stadig ikke voksne, så derfor ingen voksen billeder. Deres voksen farve bliver fra lys Cafe til mørk brun.

Her under kan i se billeder af vores egne store Flatdoodle F1, de er dog i grå/sort farve. Men pelsen og udtrykket er det samme. Klipningen af pelsen er afgørende for deres udtryk. De ligener alle andre doodler i pels, krop, sind. Disse Flatdoodler er i LANG pels.