Lotus’s stor Flatdoodle F1B født den 17.11.219

KLIPPEHUND

Vores store Flatdoodle F1 Lotus har fået hvalpe med vores stor puddel HeFaruck.

Der er 11 hvalpe. 5 tæve og 6 hanner. (Der er ikke flere hvalpe til salg)

Tæver og hanner bliver ca lige store  ca 25-35 kg / 55-70 cm. ( Vi forventer de fleste bliver ca 26 kg og 60 cm) 

Pelsen bliver klippepels. De kommer til at ligne alle andre klippehunde.

Se nederst på siden, der har jeg lagt nogle billeder op af sorte hunde…de er svære at tage billeder af, men sååå smukke i virkeligheden.

Vi er nød til at vente med at fordele hvalpen, til hvalpene er ca 7 uger, for at se deres personligheder.

Lotus’s hvalpe er har undervisning og udlevering Lørdag den 11.1.2020 kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFORMATIONER

Reserveret:

Fam. Olander Christiansen “GRÅ” CORTO
Fam. Leonhardt-Lindqvist “ORANGE” SALLY
Fam. Vang “BLÅ” SNUFFY
Fam. Fischer “LYSERØD” HATHA
Fam. Brøndum “LYSEBLÅ” OLLIE
Fam. Wind “GRØN” LUFFE
Fam. Furu Nielsen “GRÅ STRIBE” TJALFE
Fam. Lange “LILLA” BOWIE
Fam.  Jarlgaard Hansen “BRUN “CLEO
Fam. Kjeldsen/Højrup “SORT MED POTER” SOLVEJ
Fam. Vigenberg “GRÅ/BRUN MED FARVER” BERTIL


Tæver: Brun, Sort med poter, Lille, Orange, Lyserød

Hanner: Grøn, Lyseblå, Mørkeblå, Grå med stribe, grå/brun med farver, Grå.

Er i søde at sende en sms på 30551312 med oplysninger om jeres hunds NAVN og oplyse hvor mange personer i kommer til undervisningen på lørdag ? Og endvidere tjekke at i har fået tilsendt “forberedende læsestof” (hundepsykologi og dagsplan…) pr mail ?? Husk at forberede jer max godt via læsning af “vigtig info” og læse godt på det tilsendte læsestof. Vi bliver endvidere glade for aviser som vi bruger som hvalpe toilet her hos os…i skal ikke bruge aviser hjemme, da jeres hvalpe er så gamle at de besøger udendørs nu.

Vedr udlevering på Lørdag 

Husk at læs grundigt på det tilsendte matriale og husk at læs grundigt på disse sider VIGTIG INFO

Vi kommer til at sidde i butikken, der er kun lidt varme på, men tag nu godt med tøj på, så kan i altid tage lidt af igen.

 

AVISER, vi mangler aviser til hvalpe toilet her hos os. Hvalpene tisser på aviser frem til de er næsten 7 uger, så der skal en del aviser til her os os. Så ligger i inde med gamle aviser, så medbring dem venligt til os 🙂

Den 31.1.2020 (snart 11 uger)

Så fik vi lavet en film med “Sort med poter” og taget nogle gode billeder.

Sort med poter er en frisk pige der ELSKER at lege med bamser, men hun har jo heller ikke fået tilbudt mange andre lege endnu. Hun skal ud til en familie der elsker at lave noget med deres hund, om det er jagt træning eller andre sjove hobbys er ikke vigtigt, bare man har tid og overskud til at komme med sjove forslag.

Sort med poter’s tal :

K: 4, hun er kærlig som en almindelig familie hund, uden af være specielt påtrængende, hun vil nok heller lege og arbejde.

M: 3, hun er super glad for at lege og gerne noget med at tage noget i munden ala Retriever.

S: 3/4, en pæn sej hund, der tør en masse, men det er sig stadig en hvalpe som skal have lidt hjælp til at forstå verden, det er jo ikke en Terrier vi har lavet.

Jeg har lavet en ny video med Sort med poter, hvor jeg prøver at demonstrer hvordan man kan arbejde med div øvelser hvor bamsen. Har vises også hvordan man kan så og sige “tænde og slukke” en hund. 

 

Den 27.1.2020

Så har vi taget billeder og video af BRUN tæve og LILLA (Lilla og brun er solgt)

Håber video med hvalpene kan hjælpe andre med bedre at forstå hundes psykologi. De første 2 video er med BRUN tæve. Hende starte jeg med at belønne for at rulle rundt på gulvet, da vi jo faktisk er i et hygge rum og derefter går jeg videre og prøver at lære hende at hun burde lave et “hilsebillede” i stedet for at ruller rundt på gulvet. Nr 3 video er med LILLA og hende starter jeg med at belønne for netop et Hilsebilled og så går det hele lidt nemmere.

BRUN TÆVE:  SOLGT

Hun er en kærlig og glad pige, som ikke er den mest aktive i kuldet, egner sig nok godt til en voksen familie. Hun er naturligvis frisk på at skulle ud og opleve verden sammen med hendes kommende familie.

Brun’s tal er ca :

K: 3. Så en kærlig opsøgende tæve, der dog også kan ligge for sig selv.

M: 4. En tæve der er klog og aktiv, men ikke den mest aktive doodle vi har lavet.

S/B:4-6. Tænker hun er meget normal, en alm hvalp der kræver lidt hjælp til at forstå verden, dog uden at være blød.

Den 22.1.2020

Lille brun/grå med farver er nu kommet til at hedde “Grå med mønster” (Der kommer billeder og historier om de andre hvalpe snarest)

Jeg har lavet nogle billeder af den lille frække fyr.  Han er super legesyg og frisk og ønsker en kvik familier der gider udfordre han hver eneste dag, med masser af leg og sjove mentale øvelser og udfordringer ude i den store verden. Han er imødekommende, kærlig og elsker da også at blive nusset på maven. Han har mod på livet og altså ret modig af sådan en lille fyr at være. Mon ikke han bliver mindre end hans søskende, så måske 50-55 cm og 18-20 kg…jeg gætter bare 😉 Han pels virker let, så vi forventer at hans pels kræve mindre pelspleje end en gennemsnitlig doodle. Han har sorte øjne, selvom de ser blålige ud på billeder.

Hans “tal” hedder nok CA:

K: 3/4 Kærlig og opsøgende, dog uden at sidde på skødet 24/7, men elsker at hyggeputte når dagens leg/træning er over.

M: 2/3 Frisk og aktiv, med masser af lyst til at være aktiv, både mentalt og fysisk. Mere krudt end en gennemsnitlig hund.  Jo der er gang i ham…og bagefter er han lige så rolig og afslappe som alle andre hunde. 

S/B: Han er nok 3/4 sej, så ikke en speciel forsigt fyr, men derimod en der tør lidt af hvert. Men selv en mere sej hund som ham, skal have hjælp fra en dygtig leder til at forstå verden.

Den 7.1.2020

Den 29.12.2019

Ude i gårdspladsen…de har 24 timer i døgnet mulighed for at gå ud og ind når det passer dem. Indendørs har de nu ikke særlig meget plads kun ca 3 m2, for det tvinger dem til at gå ud og besørge. Så vil de være renlige når de er 8 uger.

 

Den 20.12.2019

Så er der nye video og billeder.

Da jeg selv kludre lidt rundt i køn og halsbånd farver, så har jeg lige skrevet hvilket køn har hvilket halsbånd.

 

Den 17.12.219 ( 4 uger)

 

Den 16.12.2019

Så blev mor Lotus klippet korthåret.

Den 11.12.2019

Så får de halsbånd på 🙂

Den 10.12.2019 (3,5 uge)
Så er hvalpene kommet ud af fødekassen. De er jo slet ikke færdig med at udvikle sig, det går stille og roligt fremad. De begyder nu at gå lidt rundt i rummet, de må dog ikke få for meget plads, for så fare de bare vild hihi, deres øjne og øre fungere slet ikke optimalt endnu. De besørger også nærmest hvor de står endnu, men det bliver alt sammen meget bedre inden de er 8 uger 🙂 Her på videoen er de lige ud i et lille fængsel mens deres rum får rene aviser.

 

Den 7.12.2019 (3 uger)

Hvalpene er nu 3 uger og de har fået åbne øre og øjne. De kan dog endnu ikke bruge de info de får fra øre og øjne til noget, men det bliver naturligvis meget bedre inden de er 8 uger. Lige nu hygger de blot i fødekassen, de begynder at gå lidt rund i kassen, så om nogle dage så skal de ud af kassen og have mere plads 🙂

 

Se lige de dejlige hundebørn.

Alle hvalpene er pt kul-sorte og mor Lotus er også ret mørke grå/sort, altså noget mere end billedet viser.

Hvalpene kan med alderen får grå/brun nuancer i pelsen, men det kan først ses som voksen.

Billeder af sorte hunde