Tesla’s mini/mellem Doodledoodle født 30.3.2020

KLIPPEHUND 

Vores store Flatdoodle Tesla har fået hvalpe med vores lille Cavapoo Soul,  i alt 3 hvalpe (der er ingen hvalpe til salg).

Tesla har fået 3  hvalpe. 1 sorte tæve og 1 lys tæve og 1 sort han. VI HAR LAGT 2 NICE HVALPE OVER TIL TESLA.

Størrelse : Hanner og tæver kan blive lige store i dette kuld, ca 10-18 kg/ 42-48 cm. 

De bliver alle lys/gylden eller sorte

Pelsen bliver klippepels. De kommer til at ligne alle andre klippehunde.

Vi er nød til at vente med at fordele hvalpen, til hvalpene er ca 7 uger, for at se deres personligheder.

Tesla’s hvalpe er har undervisning og udlevering fredag den 29. Maj 2020 kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik. 

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFORMATIONER

Reserveret:

Fam. Kjeldahl “Pippi” SORT TÆVE
Fam. Bach SORT HAN
Fam. Stougaard-Nielsen “Nellie” LYS TÆVE

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Corona tider.

Da det foreløbig ikke er tilladt at mødes mere en 10 personer, så er vi nødsaget til at holde udleverings-undervisning på en ny måde. Der må kun møde en person op pr familie til undervisningen kl 11.00, resten af familien må sidde hjemme og følge med på Zoom.us. Vi laver et TEST WEBINAR på torsdag den 9.4.2020 kl 19.00 Klik på dette link og prøv at se om i kan finde vej er ind 🙂

Det er absolut muligt at en person transportere hvalpen alene hjem i bilen, endda en tur på 4 timer. Vi hjælper jer med at spænde hvalpen fast på passagersædet ved siden af personen der køre bilen. Det kræver blot at hvalpen får en sele på kroppen og så benytter vi os af den almindelige sikkerhedssele til fastgørelse på forsædet. Chaufføren kan så lægge en beroligende hård over på hunden ind imellem, men det vigtigste er blot at chaufføren/lederen slapper af og koncentrere sig om at køre bilen. Husk der masser af singler der har kørt alene hjem med deres hvalp fra os. Nej et bur er ikke den rigtige løsning.

Giv os venligst besked om at i har modtaget denne besked om at kun ET familiemedlem kan komme til undervisning fredag den 29.5.2020 kl 11.00 og giv besked om i fik webinaret til at fungere på torsdag.

I får naturligvis tilsendt et nyt webinar link på mail, når vi nærmer os udleveringsdagen.

 

Den 1.4.2020

I burde alle nu have modtaget en mail med info om navne og vigtig forberedende læsestof…ellers må i lige give mig besked 🙂

Vi har lavet en ny side på vores webshop. På siden “Hvalpe udstyrspakke” kan i se de produkter som de fleste nye hvalpefamilier plejer at købe i vores fysiske butik i forbindelse med udleveringen. I skal naturligvis lige holde øje med størrelserne på feks bure, cover, kurv mv. Håber i har plads til en Large bur/Cover for en sikkerhedskyld.

På webshoppen kan i oftest læse hvilken “ryghøjde” div kurve passer til feks “Bedst til hunde på under 45-50 cm i ryghøjde”.

I bør alle købe “Pelsplejepakke nr 4” den indeholder alt hvad i skal bruge til pels, negle og øre mv, dog ikke klippemaskine. Så pelsplejepakken er et must at købe for at få en doodle hvalp udleveret.

På undervisningsdagen hjælper jeg jer gerne med at få indkøbte passende størrelser i div, der er shoppetid med hjælp efter undervisningen. Køber i derimod på webshoppen, så skriv gerne i kommentaren hvis i ønsker vi skal gennemgå jeres ordre og tjekke om det nu også er de rigtige størrelser i har fået lagt i indkøbskurven. Sele og halsbånd bør i have med den dag i afhenter hvalpe, for at tjekke om størrelsen passer. Vi kan ikke forudse størrelsen på netop sele og halsbånd før den dag hvalpene udleveres, ikke to hvalpe er lige store.


Den 25.5.2020

Så er Teslas 3 hvalpe fordelt 🙂

Her under er det sort han.

Her under er det sort han.

Her under er det lys/Gylden tæve

Her under er det lys/gylden tæve (Før jeg klippede hende foran øjnene) 

Her under er det sort tæve.

 

Her under er det sort tæve. 

 

 

 

Den 11.5.2020

 

Den 6.5.2020

Så er Nice, Tesla og Story’s hvalpe blevet lukket sammen. Så får de mere plads og flere at lege med. Mødre acceptere hvad mor Jeanette beslutter, for jeg er stadig lederen 😉

Den 26.4.2020

Den 24.4.2020 (4 uger)

Så er der så småt begyndt at komme gange i de små hvalpe, altså bare 5 minutter 5 gange om dagen 🙂

Den 17.4.202 (18 dage)

Så er hvalpene kommet ud af fødekassen, men der sker INTET i hvalperummet, for om ca en god uges tid…de kan ikke orientere sig, så de sover og spiser bare.

Den 30.3.2020

Og så kom der 3 hvalpe fra Story over til plejemor Tesla…3 lyse tæver.

De 3 plejebørn fra Story, har fået neglelak, klip i pels og snore på.

Tesla’s egne tæve er lidt mørkere end plejebørnene og så har Tesla’s tæve en lidt utydelig hvid plet på brystet.

Den 30.3.2020

Vi har valgt at give Tesla 2 af Nices 8 hvalpe. De lyse drenge.  Eller kan Teslas hvalpe blive for store og flade, det er godt at der er lidt kamp om maden 🙂

Tesla har desværre kun fået 3 hvalpe.