Story’s mini/mellem Goldendoodle F1 født den 30.3.2020

KLIPPEHUND 

Vores store Golden Retriever Story har fået hvalpe med vores lille toy Puddel Harley,  ialt 10 hvalpe (Der er ingen hvalpe til salg).

Story fik 9 levende hvalpe, 7 tæver og 1 han

Tæver bliver ca 10-14 kg og 40-44 cm og hanner bliver ca 15-20 kg og 46-50 cm. 

De bliver alle lys/gylden

Pelsen bliver klippepels. De kommer til at ligne alle andre klippehunde.

Vi er nød til at vente med at fordele hvalpen, til hvalpene er ca 7 uger, for at se deres personligheder.

Story’s hvalpe er har undervisning og udlevering den 29. maj.2020 kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFORMATIONER

Reserveret:

Fam. Bungaard “Lollo” RØD
Fam. Gram “Bob” LILLA
Fam. Holtermann “Carla” HVID/PINK SNOR
Fam. Bylov “Sofus” HANHUNDEN
Fam. Holm Houbak “Mango”LYSERØD/GUL
Fam. Kaltoft “Loui” LYSERØD SNOR
Fam. Dahl “Wilma” ORANGE

Fam. Daysh PINK/LILLA “Noodles” (Zoi)

——————————————————————————————————————————————-

Corona tider.

Da det foreløbig ikke er tilladt at mødes mere en 10 personer, så er vi nødsaget til at holde udleverings-undervisning på en ny måde. Der må kun møde en person op pr familie til undervisningen kl 11.00, resten af familien må sidde hjemme og følge med på Zoom.us. Vi laver et TEST WEBINAR på torsdag den 9.4.2020 kl 19.00 Klik på dette link og prøv at se om i kan finde vej er ind 🙂

Det er absolut muligt at en person transportere hvalpen alene hjem i bilen, endda en tur på 4 timer. Vi hjælper jer med at spænde hvalpen fast på passagersædet ved siden af personen der køre bilen. Det kræver blot at hvalpen får en sele på kroppen og så benytter vi os af den almindelige sikkerhedssele til fastgørelse på forsædet. Chaufføren kan så lægge en beroligende hård over på hunden ind imellem, men det vigtigste er blot at chaufføren/lederen slapper af og koncentrere sig om at køre bilen. Husk der masser af singler der har kørt alene hjem med deres hvalp fra os. Nej et bur er ikke den rigtige løsning.

Giv os venligst besked om at i har modtaget denne besked om at kun ET familiemedlem kan komme til undervisning fredag den 29.5.2020 kl 11.00 og giv besked om i fik webinaret til at fungere på torsdag.

I får naturligvis tilsendt et nyt webinar link på mail, når vi nærmer os udleveringsdagen.

Den 1.4.2020

I burde alle nu have modtaget en mail med info om navne og vigtig forberedende læsestof…ellers må i lige give mig besked 🙂

Vi har lavet en ny side på vores webshop. På siden “Hvalpe udstyrspakke” kan i se de produkter som de fleste nye hvalpefamilier plejer at købe i vores fysiske butik i forbindelse med udleveringen. I skal naturligvis lige holde øje med størrelserne på feks bure, cover, kurv mv. Får i feks en tæve, så kan i feks købe mellem str bur/cover, får i en han bør i have en Large bur/cover. På webshoppen kan i oftest læse hvilken “ryghøjde” div kurve passer til feks “Bedst til hunde på under 45-50 cm i ryghøjde”.

I bør alle købe “Pelsplejepakke nr 4” den indeholder alt hvad i skal bruge til pels, negle og øre mv, dog ikke klippemaskine. Så pelsplejepakken er et must at købe for at få en doodle hvalp udleveret.

På undervisningsdagen hjælper jeg jer gerne med at få indkøbte passende størrelser i div, der er shoppetid med hjælp efter undervisningen. Køber i derimod på webshoppen, så skriv gerne i kommentaren hvis i ønsker vi skal gennemgå jeres ordre og tjekke om det nu også er de rigtige størrelser i har fået lagt i indkøbskurven. Sele og halsbånd bør i have med den dag i afhenter hvalpe, for at tjekke om størrelsen passer. Vi kan ikke forudse størrelsen på netop sele og halsbånd før den dag hvalpene udleveres, ikke to hvalpe er lige store.

 


Den 26.5.2020

Så er hvalpene fordelt 🙂

I burde nu alle have fået en mail med link til Zoom webinar på fredag. Ellers bør i give mig besked. 

Her under er det LILLA

Her under er det LYSERØD SNOR

Her under er det ORANGE

Her under er det HVID/PINK

Her under er det HANHUNDEN

Her under er det LYSERØD/GUL halsbånd

Her under er det PINK/LILLA

Her under er det RØD

 

Den 11.5.2020

 

Den 6.5.2020

Så er Nice, Tesla og Story’s hvalpe blevet lukket sammen. Så får de mere plads og flere at lege med. Mødre acceptere hvad mor Jeanette beslutter, for jeg er stadig lederen 😉

Den 26.4.2020

Den 25.4.2020 (26 dage)

Så er der så småt begyndt at komme lidt aktivitet hos de små Story hvalpe. Det er ikke mange minutter de er vågen af gangen, måske 5 minutter ca 5 gange dagligt, men fra nu af går det ret hurtigt fremad.

Den 17.4.2020 (18 dage)

Så er hvalpene kommet ud af fødekassen. Der vi gå nogle dage for hvalpene kan orientere sig i rummet, så lige nu er der ingen aktivitet.

Den 5.4.2020

Desværre har Story lagt sig på 2 hvalpe så de døde, en han og den gyldne tæve æv æv. Så 8 hvalpe tilbage. (3 hos Tesla)

Den 30.3.2020

Så kom der 10 små hvalp, flot Story 🙂

Vi har valgt at lægge 3 tæve hvalpe over til Tesla, da hun ikke selv havde så mange hvalpe og de store Golden Retriever tæver har en tendens til at lægge sig på deres hvalpe og det dør de af. Så er det bedre at bede veninden Tesla om hjælp 🙂 De har fået neglelak i pelsen, klip i pelsen og snore på, så vi kan kende dem over hos Tesla.