Story’s mini/mellem Goldendoodle F1 født den 15.3.2017

(Klippehund)
Der er 1 sort gråtæve til salg.

Vores Golden Retriever Story har fået sit første kuld hvalpe og faderen er harlekin Toy Puddel Gismo.

Der er 7 hvalpe, 5 tæver og 2 hanner.

Fra fødslen er de alle sorte, men vores erfaring siger at der er flere der får andre nuancer med tiden.

Se vores tidligere flerfarvet og sorte Goldendoodle F1 fra samme far….se billeder.

De får alle sammen klippepels.

Vi skriver jer kun op til dette specielle kuld, hvis i kan acceptere alle de forskellige farve varianter, da vi ikke kan forudsige hvilken nuance variant hver enkelt hvalp får som voksen.

Voksen størrelse : Hannerne bliver ca 44-48 cm/ 13-18 kg. Tæverne bliver ca 40-44 cm/ 10-14 kg.

Reserveret/solgt:

Fam. Lillevang, flerfarvet, kast han. GRØN “Ozzy”
Fam. Ipsen, sort, kast han. BLÅ “Eddie”
Fam. Irgens/rønne, steril tæve. LYSERØD “Chica”
Fam. Grotkjær, steril tæve. GUL “Luna”
Fam. Kalsmose, Steril tæve. BRUN “Marley”
Fam. Brand, steril tæve, RØD “SoMi”

Prisen på hvalpene er kr. 11.000,- for kastreret hanner og kr 14.000,- for steriliseret tæver. Depositum på kr. 1.000,- bør indsættes på konto 5990 0004006232 ved bestilling, rest beløbet betales ved afhentning feks med dankort. Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, kastration af hannerne og sterilisation af tæverne, chip mærkning, 3 ormekure, ca 7 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv.

BESØG

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4-5 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5-6 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn. Besøg modtages gerne kl 11.00. (Hvis man kun kan aflægge “et besøg” så kom når hvalpene er min 6 uger, for inden da er de ikke specielt sjove)

UDLEVERING AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 7 uger.

Hvalpene er 8 uger den 9.5.2017. (Ring og hør hvilke dag vi underviser og udlevere) Mødetid kl 11.00 + 7 timers undervisning og hvalpen udleveres efter undervisningen. Hvalpen er klare til at være alene fra ca 3 dage efter ankomst i hjemmet, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene.Vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. Vi har ikke mindre børn (min alder 10 år) med ved afhentninger pga undervisningens varighed, men vi forventer at både mor og far er med. Husk at få læst det tilsendte matriale inden afhentning (Mail). Alle skal have undervisning inden de får hvalpen udleveret. Man kan evt vælge at få undervisning sammen med et af vores andre kuld. Se dato for undervisning på de andre kulds sider. Hvalpen skal min være 8 uger når den udleveres.
(Vi tilbyder at passe jeres hvalpe i sommerferien 2017 til halv pris = ca 500 pr uge)

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

Vi kastrerer alle hanner inden de flytter her fra, det er med i prisen på 11.000,-. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastreret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerne blot de hormonelt styrrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere territorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid.

Vi steriliserer også alle tæverne hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.000,-,og prisen indgår i prisen på kr 14.000,-. Vi mener ikke at der nogle kendte store ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe og det har være helt normalt i USA i 20-30 år. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Overvej lige hundegård og natbur. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!
I vores hunde-butik i hallen, forhandler vi div legetøj, bure, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! Se evt vores webshop.

Så har jeg fundet nogle “sider” på internettet og her på min hjemmesiden, som jeg syntes I skal læse rigtig godt på inden I kommer til afhentning/undervisning, så vi ikke behøver at bruge til på disse emner….

Vacciner

Moderen er godt/ny vaccineret, så jeres hvalpe skal have første vaccine når den er ca 10-12 uger og igen 4 uger efter. Den er altså ikke vaccineret tidligere, da den bære sin mors antistoffer til den er ca 10-12 ugers alderen.
Læs mere om vacciner her.

Ormekur

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange).
Læs mere om ormekure her.

Hundefoder

Læs mere om emnet her
Info ved “før hunde kommer hjem“.

—————————————————————————————————————————–
Prisen på hvalpene stiger jo ældre og jo mere vi træner dem i almindelig god opførsel mv.
Ja det er da nemmere at få en hvalp der er lidt ældre og som allerede har lært almindelig god opførsel, så som ikke at bide og hoppe op og som er renlig.
De bliver også vaccineret mv.
Hvalpe over 12 uger koster ca 3.000,- extra.

Den 1.9.2017 ( 5,5 mdr)
Orange tæve er stadig ikke solgt.
Hun er en almindelig aktiv hund, men også en mild, lidt følsom og konfliktsky pige. Så hun er altså i den lidt psykisk bløde ende af vores doodler. Hun vil derfor gerne bo hos en familie uden for mange vilde børn, mere rolige børn er passende. Hun er super go til at hygge i sofaen, uden at være overdreven påtrængende (fælder ikke). Hun er ret rolig når hun er vel mental stimuleret. Hun kan være alm fræk i vante omgivelser, men ikke særlig sej i fremmede omgivelser. Hun skal bo hos nogle der forstår at “hjælpe” hunden i de svære situationer og ikke forventer hun selv skal finde ud af verden. (Vi underviser i dette emne)
Hun går 100% pænt i snor og helt uden snor i landelige omgivelser som vores. Hun hopper ikke op og bider heller ikke for sjov. Hun er naturligvis renlig.
En kærlig, nem, men sensitiv lille pige. Det er nemt at være den der bestemme over for så lavt rangerende en hund. Hun har ikke været ude for noget grim i hendes liv, hun er bare født sensitiv.
Hun er steriliseret og kommer derfor aldrig i løbetid. Hun er vaccineret og chipmærket. Pris 17.000,-

Billederne er under er fra den 1.9.2017

 
Den 30.7.2017 SOLGT

RØD tæve stadig til salg (SOLGT). Hun er en almindelig aktiv tæve, der elsker at være lidt fræk. Men hun er dog stadig i den lidt bløde ende af vores doodler. Hun vil gerne bo hos en almindelig aktiv børnefamilie.

Den 30.7.2017 TIL SALG

Her under den ORANGE tæve, hun er til SALG. Hun er en almindelig aktiv, der er lidt mild. Så hun er også i den lidt bløde ende af vores doodler. Hun er ikke helt så modig som hendes søster og vil derfor gerne bo hos en familie uden for mange vilde børn, mere rolige børn er passende. Og smile kan hun også.

 

Den 10.6.2017
Div hvalpe i den ny indrettet gårdsplads.

Den 3.6.2017 (11 uger)
Story rød tæve. Det er virkelig svært at tage gode billeder af sorte hunde. Måske forbliver pelsen ikke helt sort, måske kommer der flere brun-grålige hår i pelsen.

En klog lille tæve. Hun er en lidt følsom tæve, så måske ikke den modigste doodle vi har lavet. Hun er tilpas aktiv, lidt fræk som de skal være og dejlig kærlig.

Hun vil sagtens kunne bo hos en almindelig børnefamilie, som ikke ønsker sig en super selvstændig tæve.
Rød er vaccineret, ormebehandlet og steriliseret, pris nu 16.000,-


Rød

Rød

Rød

Rød

Den 3.6.2017 (11 uger)
Story’s orange.
Orange er en charmerende lille pige. Hun er ret konfliktsky og bestemt ikke særlig modig, men hun vil bare så gerne være med til alt og være sammen med os. Og heldigvis vinder behovet for at deltage og hendes manglende selvtillid hihi
Hun skal bo hos en familie der kan acceptere at hun ikke er så sej og at hun har brug for en leder der kan vise hende verden.
Hun er glad, tilpas fræk og fjollet og meget kærlig, men en blød pige.
Hendes pels får helt sikker flere farve nuancer med alderen, hun har allerede grå-brune hår aftegn i ansigtet.
Hun er steriliseret, vaccineret og ormebehandlet og koster kr 16.000,-


Orange

Orange

Orange

Orange

Den 9.5.2017 (7 uger)


Blå han SOLGT

Grøn han SOLGT

Brun tæve TIL SALG

Lyserød tæve SOLGT

Gul tæve TIL SALG

Orange tæve TIL SALG

Rød tæve TIL SALG

Den 9.5.2017

Den 16.4.2017 (4,5 uger)

Så kom der en dejlig lille video med de skønne sorte Story unger 🙂

Den 16.3.2017