Queen’s store Flatdooodle F1 født den 15.3.2020.

KLIPPEHUND 

Vores store brune Flatcoated Retriever Queen har fået hvalpe med vores brune stor puddel Hefaruck, ialt 8 hvalpe (der er ikke flere hvalpe til salg).

Queen fik 8 hvalpe. 7 tæver og 1 han.

Tæver og hanner bliver ca lige store ca  Ca 20-35 kg /55-65 cm. 

Det er vores første kuld med disse forældre og gætter på at de fleste bliver ca 25 kg og 55 cm ala en sporty en labrador tæve. Men der er store genere gemt i hundene, Queen er selv ca 35 kg og 65 cm i ryghøjde, Far Hefaruck er selv kun ca 20 kg og ca 60 cm, men i fars familie er der nogle der er noget større ala 35 kg og 65 cm, så måske kan nogle blive store ala 35 kg og 65 cm som mor Queen eller en stor Labrador han. Deres størrelse som hvalp fortæller ikke noget om deres størrelse som voksen, den mindste hvalp kan blive den største som voksen.

Pelsen bliver klippepels. De kommer til at ligne alle andre klippehunde.

Vi er nød til at vente med at fordele hvalpen, til hvalpene er ca 7 uger, for at se deres personligheder.

Queen’s hvalpe er har undervisning og udlevering Lørdag den 9.5.2020 kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik.

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFORMATIONER

Reserveret:
Fam. Serup/Jørgensen/Rosenhagen “Ellie” GUL
Fam. Iversen “Krølle” PINK
Fam. Wilde “Ellie 2” LYSERØD MØNSTER
Fam. Berg “Willo” LILLA
Fam. Steffensen “Walther” SORT STRIBE
Fam. Ladefoged “Rita” INGEN HALSBÅND
Fam. Litu “Toffee” RØD
Fam. Buhl Christensen “Fluffy” ORANGE
…………………………………………………..

Corona tider.

Da det foreløbig ikke er tilladt at mødes mere en 10 personer, så er vi nødsaget til at holde udleverings-undervisning på en ny måde. Der må kun møde en person op pr familie til undervisningen kl 11.00, resten af familien må sidde hjemme og følge med på Zoom.us. Vi laver et TEST WEBINAR på torsdag den 9.4.2020 kl 19.00 Klik på dette link og prøv at se om i kan finde vej er ind 🙂

Det er absolut muligt at en person transportere hvalpen alene hjem i bilen, endda en tur på 4 timer. Vi hjælper jer med at spænde hvalpen fast på passagersædet ved siden af personen der køre bilen. Det kræver blot at hvalpen får en sele på kroppen og så benytter vi os af den almindelige sikkerhedssele til fastgørelse på forsædet. Chaufføren kan så lægge en beroligende hård over på hunden ind imellem, men det vigtigste er blot at chaufføren/lederen slapper af og koncentrere sig om at køre bilen. Husk der masser af singler der har kørt alene hjem med deres hvalp fra os. Nej et bur er ikke den rigtige løsning.

Giv os venligst besked om at i har modtaget denne besked om at kun ET familiemedlem kan komme til undervisning den 9.5.2020 kl 11.00 og giv besked om i fik webinaret til at fungere på torsdag.

I får naturligvis tilsendt et nyt webinar link på mail, når vi nærmer os udleveringsdagen.

 

Den 1.4.2020

I burde alle nu have modtaget en mail med info om navne og vigtig forberedende læsestof…ellers må i lige give mig besked 🙂

Vi har lavet en ny side på vores webshop. På siden “Hvalpe udstyrspakke” kan i se de produkter som de fleste nye hvalpefamilier plejer at købe i vores fysiske butik i forbindelse med udleveringen. I skal naturligvis lige holde øje med størrelserne på feks bure, cover, kurv mv. I skal feks bruge Large bur/cover.

På webshoppen kan i oftest læse hvilken “ryghøjde” div kurve passer til feks “Bedst til hunde på max 65 cm i ryghøjde”.

I bør alle købe “Pelsplejepakke nr 5” den indeholder alt hvad i skal bruge til pels, negle og øre mv, dog ikke klippemaskine. Så pelsplejepakken er et must at købe for at få en doodle hvalp udleveret.

På undervisningsdagen hjælper jeg jer gerne med at få indkøbte passende størrelser i div, der er shoppetid med hjælp efter undervisningen. Køber i derimod på webshoppen, så skriv gerne i kommentaren hvis i ønsker vi skal gennemgå jeres ordre og tjekke om det nu også er de rigtige størrelser i har fået lagt i indkøbskurven. Sele og halsbånd bør i have med den dag i afhenter hvalpe, for at tjekke om størrelsen passer. Vi kan ikke forudse størrelsen på netop sele og halsbånd før den dag hvalpene udleveres, ikke to hvalpe er lige store.

……………………………………………….

I burde alle have fået tilsendt link til zoom pr mail, så i kan følge med i undervisningen den 9.5 fra kl 11.00

Den 5.5.2020

Så er hvalpene fordelt.

Gul tæve

Her under er det PINK tæve

Her under er det LYSERØD MØNSTER tæve

 

Her under er det LILLA tæve

Her under er det SORT STRIBE han

Her under er det INGEN HALSBÅND tæve

Her under er det RØD tæve

Her under er det ORANGE tæve

Den 25.4.2020

Den 17.4.2020 (næsten 5 uger)
Hvalpene er kommet ud i en dejlig udendørs hvalpegård i haven.

Den 11.4.2020 (27 dage)

Den 8.4.2020 (24 dage)

Da vi ikke modtager besøg i disse Corona tider, da vi ikke kan vaske hvalpe og omgivelser efter en besøg, så får i disse videos 🙂

 

I dag er de 17 dage..nyd dem 🙂

Den 15.2.2020

 Tillykke til Queen og Hefaruck med de 8 små hvalpe.