Nice’s mini/mellem Goldendoodle F1 født den 26.3.2020

KLIPPEHUND 

Vores store Golden Retriever Nice har fået hvalpe med vores lille toy Puddel Harley,  ialt 8 levende hvalpe (Der er ingen hvalpe til salg).

Nice fik 8 levende hvalpe. 4 tæver og 4 han.

Tæver bliver ca 10-14 kg og 40-44 cm og hanner bliver ca 15-20 kg og 46-50 cm. 

De bliver alle lys/gylden

Pelsen bliver klippepels. De kommer til at ligne alle andre klippehunde.

Vi er nød til at vente med at fordele hvalpen, til hvalpene er ca 7 uger, for at se deres personligheder.

Nice’s hvalpe er har undervisning og udlevering den torsdag den 21.maj 2020 kl 11.00 til ca 20.00…incl indkøb i butik. OBS jeres undervisning er flyttet til den 21.5.2020 !!

KLIK HER FOR AT FÅ VIGTIGE INFORMATIONER

Reserveret:

Fam. Meisler “Topper” BLÅ
Fam. Stougaard “Ivan” SORT M. POTER
Fam. Bøg Grue “Alba” GUL
Fam. Munkø “Anton” LUSEGRØN MØNSTER
Fam. Egekvist “Molly” ROSA
Fam. Abildgaard “Peanut” RØD STRIBE
Fam.  Pedersen/Bertelsen “Weyse” GRØN
Fam. Fruergaard “Ally” ORANGE REFLEKS


Corona tider.

Jeres undervisning er flyttet til torsdag den 21.5.2020 !!!

Da det foreløbig ikke er tilladt at mødes mere en 10 personer, så er vi nødsaget til at holde udleverings-undervisning på en ny måde. Der må kun møde en person op pr familie til undervisningen kl 11.00, resten af familien må sidde hjemme og følge med på Zoom.us. Vi laver et TEST WEBINAR på torsdag den 9.4.2020 kl 19.00 Klik på dette link og prøv at se om i kan finde vej er ind 🙂

Det er absolut muligt at en person transportere hvalpen alene hjem i bilen, endda en tur på 4 timer. Vi hjælper jer med at spænde hvalpen fast på passagersædet ved siden af personen der køre bilen. Det kræver blot at hvalpen får en sele på kroppen og så benytter vi os af den almindelige sikkerhedssele til fastgørelse på forsædet. Chaufføren kan så lægge en beroligende hård over på hunden ind imellem, men det vigtigste er blot at chaufføren/lederen slapper af og koncentrere sig om at køre bilen. Husk der masser af singler der har kørt alene hjem med deres hvalp fra os. Nej et bur er ikke den rigtige løsning.

Giv os venligst besked om at i har modtaget denne besked om at kun ET familiemedlem kan komme til undervisning torsag den 21.5.2020 kl 11.00 og giv besked om i fik webinaret til at fungere på torsdag.

I får naturligvis tilsendt et nyt webinar link på mail, når vi nærmer os udleveringsdagen.

Den 1.4.2020

I burde alle nu have modtaget en mail med info om navne og vigtig forberedende læsestof…ellers må i lige give mig besked 🙂

I er velkommen til at deltage i undervisning den 1.5 eller den 9.5 og så må i afhente jeres hvalpe efter den søndag den 24.5 efter kl 18.00 (altid efter 18.00 da det er nemmere at transportere en træt hvalp i bilen)  ….giv besked på mail. 

Vi har lavet en ny side på vores webshop. På siden “Hvalpe udstyrspakke” kan i se de produkter som de fleste nye hvalpefamilier plejer at købe i vores fysiske butik i forbindelse med udleveringen. I skal naturligvis lige holde øje med størrelserne på feks bure, cover, kurv mv. Får i feks en tæve, så kan i feks købe mellem str bur/cover, får i en han bør i have en Large bur/cover. På webshoppen kan i oftest læse hvilken “ryghøjde” div kurve passer til feks “Bedst til hunde på under 45-50 cm i ryghøjde”.

I bør alle købe “Pelsplejepakke nr 4” den indeholder alt hvad i skal bruge til pels, negle og øre mv, dog ikke klippemaskine. Så pelsplejepakken er et must at købe for at få en doodle hvalp udleveret.

På undervisningsdagen hjælper jeg jer gerne med at få indkøbte passende størrelser i div, der er shoppetid med hjælp efter undervisningen. Køber i derimod på webshoppen, så skriv gerne i kommentaren hvis i ønsker vi skal gennemgå jeres ordre og tjekke om det nu også er de rigtige størrelser i har fået lagt i indkøbskurven. Sele og halsbånd bør i have med den dag i afhenter hvalpe, for at tjekke om størrelsen passer. Vi kan ikke forudse størrelsen på netop sele og halsbånd før den dag hvalpene udleveres, ikke to hvalpe er lige store.


Alle burde have modtaget link til zoom pr mail i går. Hvis i ikke har det, så kontakt mig venligst 🙂

Vi er klar til i morgen kl 11.00. Middagsmaden bliver pizza. Drikkevare incl kaffe mv er også klar. Butikken er fyld med vare incl stort lager.

 

Den 18.5.2020

Så er hvalpene fordelt og alle fik den bedste 😉

Hvis i syntes de ser lidt “forvirret/skeptiske” ud, så bare vent til i selv høre hvad jeg siger for at få dem til at sidde stille og kikke ind i kameraet. 

Her under er det BLÅ han

Her under er det GRØN han

Her under er det GUL tæve

Her under er det LYSEGRØN MØNSTER han

Her under er det ORANGE STRIBE tæve

Her under er det ROSA tæve

Her under er det RØD STRIBE tæve

Her under er det SORT MED POTER han

Den 11.5.2020

Den 6.5.2020

Så er Nice, Tesla og Story’s hvalpe blevet lukket sammen. Så får de mere plads og flere at lege med. Mødre acceptere hvad mor Jeanette beslutter, for jeg er stadig lederen 😉

Den 26.4.2020

Den 25.4.2020 (4 uger)

Så er der så småt begyndt at komme lidt aktivitet hos de små Nice hvalpe. Det er ikke mange minutter de er vågen af gangen, måske 5 minutter ca 5 gange dagligt, men fra nu af går det ret hurtigt fremad.

Den 17.4.2020

Så er hvalpene blevet 3 uger og de er kommet ud af fødekassen. De kan stadig ikke rigtig orientere sig, så det vare lidt før der kommer aktivitet i rummet 🙂

Den 30.3.2020

Desværre har Nice lagt sig på en hvalp. Det sker desværre, specielt når man avler på store tunge rolig hunde. Så der død desværre en tæve. Nu er der 8 levende hvalpe.

Den 26.3.2020

Så kom der endelig 9 dejlige hvalpe til verden, både mor og hvalpene har det rigtig fint 🙂