Floss’s mellem Goldendoodle F1 født 13.2.2017 (Klippehunde)

 

Golden Retriever Floss skal har fået sit første kuld med mellem pudlen Ozzy

De fik 6 tæver og 4 hanner, i alt 10 hvalpe Ikke flere til salg

De kommer til at ligne andre kuld Goldendoodle F1. Se billeder nederst på denne side.

Hannerne bliver ca 52-58 cm/ 22-28 kg. Tæverne bliver ca 44-48 cm/ 14-18 kg.
Disse hvalpe kan blive lidt mindre en en gennemsnitlig mellem doodler, da mor Floss ikke er så stor, hun er ca 30 kg og 54 cm, hvilket er en mindre Golden Retriever.

Reserveret/solgt:

Fam. Søgaard Olsen. steril tæve. SORT “Frida” 
Fam. Brunn, steril tæve, LILLA “Molly”‘
Fam. F. Petersen, steril tæve, ORANGE “Mathilde”
Fam. Hansen-Damm. Steril tæve. GUL
Fam. S. Nielsen/Halling-Overgaard. RØD “Berta”
Fam. Glarbo, kast han. BRUN “Frank”
Fam. Tommerup Bruun, kast han. GRØN “Felix”
Fam. Bruun-Houmølle, kast han. LYSEBLÅ “Marley”
Fam. Würtz, steril tæve. Brun med strib
Fam. Schanz, kast han, BLÅ

Prisen på hvalpene er kr. 11.000,- for kastreret hanner og kr 14.000,- for steriliseret tæver. Depositum på kr. 1.000,- bør indsættes på konto 5990 0004006232 ved bestilling, rest beløbet betales ved afhentning feks med dankort. Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, kastration af hannerne og sterilisation af tæverne, chip mærkning, 3 ormekure, ca 7 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv.

BESØG

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4-5 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5-6 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn. Besøg modtages gerne kl 11.00. (Hvis man kun kan aflægge “et besøg” så kom når hvalpene er min 6 uger, for inden da er de ikke specielt sjove).

UDLEVERING AF HVALPE:

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 7 uger.
Hvalpene er 8 uger den 9.4.2916. (Ring og hør hvilke dag vi underviser og udlevere) Mødetid kl 11.00 + 7 timers undervisning og hvalpen udleveres efter undervisningen. Hvalpen er klare til at være alene fra ca 3 dage efter ankomst i hjemmet, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene.Vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. Vi har ikke mindre børn (min alder 10 år) med ved afhentninger pga undervisningens varighed, men vi forventer at både mor og far er med. Husk at få læst det tilsendte matriale inden afhentning (Mail). Alle skal have undervisning inden de får hvalpen udleveret. Man kan evt vælge at få undervisning sammen med et af vores andre kuld. Se dato for undervisning på de andre kulds sider. Hvalpen skal min være 8 uger når den udleveres.

(Vi tilbyder at passe jeres hvalpe i sommerferien 2017 til halv pris = ca 500 pr uge)

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

Vi kastrerer alle hanner inden de flytter her fra, det er med i prisen på 11.000,-. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastreret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerne blot de hormonelt styrrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere territorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid.

Vi steriliserer også alle tæverne hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.000,-,og prisen indgår i prisen på kr 14.000,-. Vi mener ikke at der nogle kendte store ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe og det har være helt normalt i USA i 20-30 år. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Overvej lige hundegård og natbur. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!
I vores hunde-butik i hallen, forhandler vi div legetøj, bure, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! Se evt vores webshop.

Så har jeg fundet nogle “sider” på internettet og her på min hjemmesiden, som jeg syntes I skal læse rigtig godt på inden I kommer til afhentning/undervisning, så vi ikke behøver at bruge til på disse emner….

Vacciner

Moderen er godt/ny vaccineret, så jeres hvalpe skal have første vaccine når den er ca 10-12 uger og igen 4 uger efter. Den er altså ikke vaccineret tidligere, da den bære sin mors antistoffer til den er ca 10-12 ugers alderen.
Læs mere om vacciner her.

Ormekur

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange).
Læs mere om ormekure her.

Hundefoder

Læs mere om emnet her
Info ved “før hunde kommer hjem“.

—————————————————————————————————————————–

Den 18.4.2017 (8 uger)

Så er hvalpene blevet 8 uger.
Vi har fået taget et par gode billeder af hver af dem.
Vi vil meget gerne hjælpe jer med at få den hvalp der passer lige præcis til jeres familie. Ring og få en snak om hvalpenes personligheder.
Man kan og bør ikke prøve at vurdere hvalpenes psyke ud fra billederne eller fra videoerne. Vi vælger aldrig den rigtige hvalp ud fra hvalpe-udseendet.


Brun han SOLGT

Brun han

Grøn han SOLGT

Grøn han

Lyseblå han SOLGT

Lyseblå han

Blå han (Til SALG)

Blå han

Brun stribe tæve (SOLGT)

Brun stribe tæve
Gul tæve SOLGT
Gul tæve

Rød tæve SOLGT

Rød tæve

Orange tæve “Mathilde” SOLGT

Orange tæve “Mathilde” SOLGT

Den 29.3.2017 (6 uger)

En dejlig video…håber i vil nyde den 🙂

Den 26.3.2017 (6 uger)

Se hvor de vokser de dejlige hvalpe. Hvalpene er nu flyttet ud i et større område i haven, hvor de kan løbe rundt på græsset og hygge sig. De er dog dagligt inden i huset og blive socialiseret.

Den 21.3.2017

Den 20.3.2017

Så kommer der en dejlige lille video med de nu 5 uger gamle hvalpe.
Vi vokser vild hurtigt og bliver dejlig frække og modige 🙂
De spiser stadig mælk hos mor Floss, men får også rå hakket kød flere gange dagligt.

Den 16.3.2017

Hygge med mor Floss.

Den 13.3.2017 (4 uger)

Så er hvalpene begyndt at være aktive og rende rundt og undersøge deres pt lille verden. For hver dag bliver de mere opmærksomme på deres omgivelser og på OS Juhuu 🙂

Den 13.2.2017

10 lækre små doodler er kommet til verden 🙂

—————————————————————————————————————————–

Goldendoodle F1 fra andre kuld…far Ozzy


3 hanner, klippet.

Marley 2 år, klippet

Bob med flyveøre…ikke ny klippet

Tilde, lidt klippet