Choices mini/mellem Goldendoodle F1B født den 5.1.2017

Der er ikke flere hvalpe til salg

Vi har parret vores lille Goldendoodle F1 Choice ( 42 cm og 13 kg) med vores mellem Puddel Ozzy IGEN. (44 cm og 12 kg).

De fik 5 hvalpe.
3 lyse drenge og en sort han og en sort tæve.

Vi har lavet denne kombi flere gange før, se deres tidligere hvalpe under menu “Doodler fra tidligere kuld”. De kommer til at ligne alle andre klippehunde så som Goldendoodle F1 + F1B og Labradoodle F1B mv.

Hannerne bliver ca 12-15 kg kg og 44-50 cm. Tæver bliver 10-12 kg og 38-42 cm.

Hvalpene får nok en kraftig fyldig klippepels, som kræver meget pelspleje redning ellers skal den holdes meget kort i pelsen.

Reserveret:

Fam. Timm, sort, steril tæve. “Indiana” RØD
Fam. Evaristi, kast han, Lys/gylden. “Pablo” BRUN
Fam. Engell Nielsen, kast han. Lys/gylden “Jersey” LYSBLÅ
Fam. Von Lowzow, kast han. lys/gylden “Buster” GUL

Fam. Jahn, sort kast han. 

Prisen på hvalpene på 8 uger er kr. 11.000,- for kastreret hanner og kr 14.000,- for steriliseret tæver. (Prisen stiger når de bliver ældre og mere veltrænet) Depositum på kr. 1.000,- bør indsættes på konto 5990 0004006232 ved bestilling, rest beløbet betales ved afhentning feks med dankort. Men i prisen er sundhedsundersøgelse hos dyrlægen, kastration af hannerne og sterilisation af tæverne, chip mærkning, 3 ormekure, ca 7 timers undervisning ved afhentning + livslang hjælp til opdragelse mv.

BESØG

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 3-4 ugers alderen. Efter 4-5 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5-6 ugers alderen. Giv os blot besked om hvilken dag i har lyst til at besøge os, hvalpene kan dog kun klare et besøgs-tid pr dag, dog gerne af flere familier samtidig incl. alle børn. Besøg modtages gerne kl 11.00. (Hvis man kun kan aflægge “et besøg” så kom når hvalpene er min 6 uger, for inden da er de ikke specielt sjove).

UDLEVERING AF HVALPE

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 7 uger.
Vi udlevere hvalpene (Ring og hør hvilke dage vi underviser og udlever) incl 7 timers undervisning. Hvalpen er klare til at være alene fra ca 3 dage efter ankomst i hjemmet, vi informere jer om hvordan “alene-træningen” forgår når vi underviser jer i forbindelse med afhentningen af hvalpene.Vi underviser i div. vedr hvalpen og dens opdragelse/opvækst. Vi har ikke mindre børn (min alder 10 år) med ved afhentninger pga undervisningens varighed, men vi forventer at både mor og far er med. Husk at få læst det tilsendte matriale inden afhentning (Mail). Afhentning/undervisning på andre dage koster kr. 2.000,- extra.

(Vi tilbyder at passe jeres hvalpe i sommerferien 2017 tilhalv pris = ca 500 pr uge)

HUSK at vi skal have et navn fra jer til hvalpen så vi kan lave et stamtræ! Forslag til navne 

Vi kastrerer alle hanner inden de flytter her fra, det er med i prisen på 11.000,-. Jeg mener at en hanhund der ikke skal bruges i avl, får et bedre liv ved at blive kastreret, ved ikke at skulle bøvle med “drifterne” som de alligevel aldrig må/skal bruge til noget seriøst. De bliver iøvrigt kun fede hvis i fodre dem for meget. Vi fjerne blot de hormonelt styrrede instinkter så som at opsøge tæver, provokere hanner, markere territorium og være mental fraværende i de perioder hvor tæverne i omgivelserne er i løbetid.

Vi steriliserer også alle tæverne hvalpene inden de flytter hjemmefra som 8 ugers. Prisen for denne operation er kr. 3.000,-,og prisen indgår i prisen på kr 14.000,-. Vi mener ikke at der nogle kendte store ulemper ved at sterilisere dem som hvalpe og det har være helt normalt i USA i 20-30 år. Fordelene kender de fleste…ingen løbetid mv. Se mere på siden her.

Overvej lige hundegård og natbur. Husk at mange fortryder at de ikke får startet med natbur og hundegård fra starten!!
I vores hunde-butik i hallen, forhandler vi div legetøj, bure, skåle, tyggeting, tæpper, plast kurve, snore og halsbånd mv. Alt hvad man har behov for til en lille hvalp og til meget rimelige priser, billigere end internettet og butikkerne! Se evt vores webshop.

Så har jeg fundet nogle “sider” på internettet og her på min hjemmesiden, som jeg syntes I skal læse rigtig godt på inden I kommer til afhentning/undervisning, så vi ikke behøver at bruge til på disse emner….

Vacciner

Moderen er godt/ny vaccineret, så jeres hvalpe skal have første vaccine når den er ca 10-12 uger og igen 4 uger efter. Den er altså ikke vaccineret tidligere, da den bære sin mors antistoffer til den er ca 10-12 ugers alderen.
Læs mere om vacciner her.

Ormekur

Vi har behandlet jeres hvalpe med Milbemax hver 2-3 uger siden fødslen (3 gange).
Læs mere om ormekure her.

Hundefoder

Læs mere om emnet her
Info ved “før hunde kommer hjem“.

_______________________________________________________________________________________

HUSK AT FÅ LÆST RIGTIG GODT PÅ DET LÆSESTOF I HAR FÅET PR MAIL OG PÅ DIVERSE JEG HENVISER TIL HER ØVERST PÅ SIDEN. FORBEREDELSE ER VIGTIGT !!
OPLYS HVALPENS NAVN OG HVOR MANGE I KOMMER TIL UNDERVISNING, SÅ SØRGER VI FOR FROKOST OG KAFFE. LAV EVT EN MADPAKKE TIL TUREN HJEM. FORVENT AT I KØRE FRA ØLGOD CA 19.00.

Den 30.7.2017 SOLGT

Den sorte han Toby er stadig til salg.
En nem hund at overtage, da han nu er ca 7 mdr og er vant til at vi mennesker bestemmer. Går pænt i snor, kommer når man kalder, hopper ikke op mv.
Han er kastreret og vaccineret.
Prisen er kr 14.000,- for denne dejlige dreng.

Den 5.4.2017

Den sorte han fra Choice er nu blevet 13 uger gammel og han er vaccineret og kastreret.
Han er en skøn stabil, kærlig hund, uden at være for anmassende.
Han er ret selvsikker dreng og elsker at blive udfordret og elsker at lege.
Han er dog stadig tilpas blød til at vi mennesker kan få lov at bestemme over ham uden at skulle være unødvendig hård.
En kvik hund, der gerne vil bo hos nogle mennesker der kan give ham et indholdsrigt liv, gerne med masser af træning og leg.
Han er nu 6 kg og 30 cm i skulderhøjde, vi forventer han bliver ca 15 kg og 48 cm i skulder højde.
Han er ret velopdragen og opfører sig meget pænt af en så ung hvalp at være. Han hopper ikke op og bider ikke og besørger ikke på gulvet, alt dette skal dog som alt andet vedligeholdes.

Den 15.3.2017

Video med den sorte han der er til salg.

Mere rolig tid med sort han.

Den 13.3.2017

Der er kun en sort han til salg.

Gul og den sorte han og en lys hvalp i midten er bare på besøg….”Hvad laver de”??

Sort han i hopla

Sort han

Gul han ligger forrest og sort står bagved incl hvid gæstehund

Sort han og Lulu’s lyseblå

Choice gul han

Den 1.3.2017

En sidste lille video. incl hvalpe fra andre kuld.

Den 15.2.2017 (6 uger)

Blå han ved kurv

Rød tæve

Brun han

Lyseblå han

Gul han TIL SALG. En mellem hund på alle måder.

Den 13.2.2017 (5,5 uge)

Den 6.2.2017 (4,5 uge)

Den 1.2.2016 (4 uger)

Her kommer så den første af mange videoer af de skønne Choice børn 🙂

Den 25.1.2017

Chouce og hvalpene trives 🙂

Den 10.1.2017

Hvalpene og mor Choice har det super 🙂

Den 7.1.2017 Desværre døde en af de lyse hvalpe, en tæve, sådan er livet desværre 🙁