Hvalpe i vente

Her på siden finder i oplysninger om de hvalpekuld vi har i vente, så som Labradoodles, Goldendoodles, Cavapoo, Doodledoodle, Amr. Cockerpoo, Flatdoodle og andre doodler.

På denne her side kan man se hvilke kuld vi har parret og hvad vi ellers har planlagt og hvilke ventelister der er Åben og Lukket. (Pt INGEN ÅBNE VENTELISTER)

ENORM EFTERSPØRGSEL

Efterspørgslen på vores doodler er enorm ca 20 henvendelser pr dag og vi bliver desværre ret belastet af rigtig mange henvendelser, når nu vi ikke har noget salg. Så er i ikke søde at vente med at kontakte os til i ser en Åben venteliste på denne side, så kan vi bruge vores tid på hundene istedet for 😉 Tak. 🙂

Kik gerne ind på denne side løbende, feks en gang om ugen og se om jeg skulle åbne nye ventelister. Vær sød ikke at kontakte os før i ser en åben venteliste. Når vi ved hvilke kuld vi planlægger oplyses det netop på denne her side.  Tak 🙂

Man kan komme på venteliste når et kuld bliver slået op som ÅBEN. Derefter kan der gå 4-8 mdr før kuldet er født og er blevet 8 uger og flytteklar.

Hvornår der bliver slået et passende kuld op vides dog ikke, så vær tålmodig og hold øje med hjemmesiden, så kommer der nok kuld både i mini, mini/mellem, mellem og stor i løbet af året. Husk vi ved kun hvad der står her på siden, så vi kan ikke oplyse mere. 
Brug tiden til at nørde i dybten på hjemmesiden, så får I større succes med at blive godkendt, kun de grundige bliver godkendt….the best for our dogs.

Find oplysninger om:

    • Øverst på siden kan I se de kuld vi har i vente, altså tæver der allerede er parret og derfor forhåbentligt er drægtige og som vi forventer der nedkommer inden for de næste 9 uger.“Kuld i vente”
    • Midt på siden finder i oplysninger om de kuld vi har planlagt fremover .“Fremtidige planlagte kuld”.
    • Nederst på siden finder finder i ventelisterne, hvor i kan følge med i hvor mange familier der er på hver tæves/types venteliste. “Ventelister”

Man kan blive skrevet på en venteliste/reservation til de kuld der er oplyst her på siden “hvalpe i vente”, dvs de “Kuld i vente, tæver der allerede er parret” og “Fremtidige planlagte kuld” som se længere nede på denne side, dog først når man er helt klar til at få hvalp. 

Kik efter de kuld hvor ventelisten er ÅBEN

Udfyld  “bestilling af hvalp”.

Se også på siden “hvalpe lige nu“, der ser man de kuld der allerede er født.

Se priser længst ned på denne side.

 

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
 

 

Dette er “øverst på siden” 

KULD I VENTE, TÆVER DER ALLEREDE ER PARRET.

At en tæve er parret er desværre ikke en garanti for at der kommer hvalp. Kun ca 80% af tæverne ender med at føde hvalpe. Hvis tæven ikke får hvalpe, kan man blive flyttet til et andet kulds venteliste eller man kan få betalingen kr 1000,- for at komme på ventelisten retur.

 

 

Mini/mellem Doodledoode “Klippehund”

Vi har parret vores stor Golendoodle F1 Tusak (33 kg/60 cm) med vores lille Cavapoo F1 Soul ( 7 kg og 36 cm). (Tusak’s ventelisten er lukket, Tusak er drægtig)
Hvalpene bliver født ca sidst i maj/først i juni 2020 og vil være 8 uger og flytteklar ca sidst juli/først august 2020. (Skriv jer kun på dette kuld hvis i ikke holder ferie i sidst juli/august.)
Størrelsen : Hanner og tæver bliver ca lige store: 10-18 kg/ 42-50 cm.  Begge køn har samme psyke pga at de er neutraliseret, så vi vælger ikke efter køn kun psyke.
Pelsen bliver klippepels. De bliver alle lys/gyldne.
Her under ser i billeder af en ligende hvalpe.

 

 

Mini/mellem Amr. Cockerpoo F1 “Klippehund” 

Vi har parret vores Amr. Cocker Spaniel Miley (9 kg/38 cm) med vores lille mellem puddel Luke ( 10 kg og 42 cm). (Miley’s ventelisten er lukket)  
Hvalpene bliver født ca først i juni 2020 og vil være 8 uger og flytteklar ca sidst i juli/først august 2020.  (Skriv jer kun på denne venteliste hvis i ikke holder ferie efter uge 29, i skal være hjemme den fra den 24.7.2020)
Størrelsen : Hanner og tæver bliver ca lige store: 10-12 kg/ 40-45 cm.  Begge køn har samme psyke pga at de er neutraliseret, så vi vælger ikke efter køn kun psyke.
Pelsen bliver klippepels. De bliver alle lys/gyldne.
Her under ser i billeder af en ligende hvalpe.

 

Mini Cavapoo F2 “Klippehund”

Vi har parret vores lille Cavapoo F1 Ronja  (8 kg/36 cm) med vores lille Cavapoo F1 Soul ( 7 kg og 36 cm). (Ronja’s ventelisten er lukket)
Hvalpene bliver født ca midt i Juni 2020 og vil være 8 uger og flytteklar ca midt i August 2020.
Størrelsen : Hanner og tæver bliver ca lige store: Ca 5-10 kg /36-40 cm.  Begge køn har samme psyke pga at de er neutraliseret, så vi vælger ikke efter køn kun psyke.
Pelsen bliver klippepels. De bliver alle lys/gyldne.
Her under ser i billeder af en ligende Cavapoo F2 hvalp.

 

Mini/mellem Doodledoodle “Klippehund” 

Vi har parret vores mellem Goldendoodle F1 Momo (20 kg) med vores lille Cavapoo F1 Soul ( 7 kg). (Momo’s ventelisten er lukket)  
Hvalpene bliver født ca først i juli 2020 og vil være 8 uger og flytteklar ca sidst i august/først september 2020.  
Størrelsen : Hanner og tæver bliver ca lige store: 10-16 kg/ 40-48 cm.  Begge køn har samme psyke pga at de er neutraliseret, så vi vælger ikke efter køn kun psyke.
Pelsen bliver klippepels. De bliver alle lys/gyldne.
Her under ser i billeder af Momo’s afkom.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

FREMTIDIGE PLANLAGTE KULD:

Her under kan i se info om de kuld vi forventer at parre inden for de næste ca 1-4 mdr. Fra de er parret går der så endnu ca 4 mdr til hvalpe kan flytte hjemme fra. Så i kan her under se de kuld der er flytteklar ca 4-8 mdr ud i fremtiden.

– Vi skal nok skrive herind så snart tæverne er blevet parret! Se tæver der er parret øverst på denne side.

-Man kan også blive skrevet på en ventelist til disse kommende kuld “fremtidige planlagte kuld”, men kun på de kuld hvor mor/far’s navn er nævnt og kun hvis kuldets venteliste er “åben”. Lav bestilling på Bestilling af hvalp.

-Vi ved aldrig præcis hvornår tæverne går i løbetid, normalt går der 6 måneder imellem løbetiderne, men nogle gange snyder de lidt og går 4 eller 9 måneder istedet! Hundene bliver normalt parret hver 12-18 måned (hver anden-tredie løbetid). Tæver er gravide/drægtige i ca 63 dage (2 mdr). Hvalpene skal være 8 uger inden de må flytte hjemme fra (2 mdr). Så der er ca 4 mdr fra tæven bliver parret til hvalpene kan flytte hjemme fra som 8 ugers.

Måneden der er i ( … ), er den måned vi FORVENTER løbetiden/parringestidspunktet (den måned kan rykke sige flere måneder), så læg feks 4 mdr til den måned og i ved CA hvornår hvalpene kan flytte hjemmefra….men husk det er kun CA, da tidspunktet kan rykke sig flere måneder!!

-Vær forberedt på at vi indimellem ændre på hvem der skal parres med hvem.

-Så ønsker i at være mere sikker på hvad i kan forvent at få og hvornår, så skal i bestille en hvalp der allerede er født…se under “Hvalpe lige nu”

 

Goldendoodles F1, lyse/gyldne (Golden Retriever + Puddel) Klippehund

 • ingen planlagte kuld

 

Goldendoodle F1B (Goldendoodle F1 + Puddel) Klippehund

 • ingen planlagte kuld

 

Labradoodles F1 (Labrador + Puddel) Trimmehund

 • ingen planlagte kuld

 

Labradoodle, F1B (Labradoodle F1 + puddel) Klippehund

 • ingen planlagte kuld

 

Flatdoodle F1 (Flatcoated Retriever + Puddel) Klippehund

Summer 35 kg /Gordon 9 kg (forventes parres ca april-juni 20) Mini/mellem (Brun) hvalpenes voksen størrelse ca 12-25 kg / 42-55 cm (Ventelisten er lukket)

 

Flatdoodle F1B, (Flatdoodle F1 + puddel) Klippehund

 • ingen planlagte kuld

 

Cavapoo F1. (Cavalier King Charles Spaniel + Toy/dværg puddel) Klippehund

Lily 6 kg/ Harley 4 kg (forventes parres ca April-maj 20) Mini (Lys/Gylden) hvalpenes voksen størrelse ca 5-10- kg/ 35-40 cm (Ventelisten er lukket)

 

Cavapoo F2 (Cavapoo F1 + Cavapoo F1) Klippehunde

 • ingen planlagte kuld

 

Doodldoodle (Det kalder vi alle hvalpe som er lavet af to slags doodler) Klippehund

HUSK, vi ved aldrig med sikkerhed hvornår tæverne kan gå i løbetid, det kan forskyde sig mange måneder….

Sofia 18 kg/ Soul 7 kg (forventes parres ca Marts-maj 20) Mini/mellem (Lys/Gylden) hvalpenes voksen størrelse ca 10-16 kg/ 40-48 cm (Ventelisten er lukket)

Coco 23 kg/ Soul 7 kg (forventes parres ca April/maj 20)  Mini/mellem (Lys/Gylden) hvalpenes voksen størrelse ca 10-16 kg/ 40-48 cm (Ventelisten er lukket)

Bellis 18 kg/ Soul 7 kg (forventes parres ca Juni 20)           Mini/mellem (Lys/Gylden) hvalpenes voksen størrelse ca 10-16 kg/ 40-48 cm (Ventelisten er lukket)

Karla 14 kg/ Soul 7 kg (forventes parres ca Juni 20)           Mini/mellem (Lys/Gylden) hvalpenes voksen størrelse ca 10-16 kg/ 40-48 cm (Ventelisten er lukket)

 

Amr. Cockerpoo F1, lyse/gyldne (Amr. Cocker + Puddel) Klippehund

 • ingen planlagte kuld

 

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Dette er “Nederst på siden”

VENTELISTER

Man kan blive skrevet på en venteliste/reservation til de kuld der er oplyst her på siden “hvalpe i vente”, dvs de “Kuld i vente, tæver der allerede er parret” som se her over og “Fremtidige planlagte kuld” som se længere nede på denne side, dog først når man er helt klar til at få hvalp.

Når der ikke er flere ledige pladser på en venteliste, så skriver jeg følgende :  “Ventelisten er fuld og lukket”…. så hvis der ikke står det, så er der stadig plads på ventelisten

Se mere på siden “Bestilling af hvalp“.

Dem der står øverst på liste, dvs dem der skrevet først op, får først tilbudt hvalp.

 

 

Reserveret Goldendoodles F1 (50% Golden Retriever + 50% puddel)

 

Reserveret Goldendoodles F1B-F1B2 ( 50% Goldendoodle F1 + 50% puddel)

 

Reserveret Labradoodles F1 ( 50% Labrador + 50% puddel

 

Reserveret Labradoodles F1B ( 50% Labradoodle F1 + 50% puddel)

 

Reserveret Flatdoodles F1 og F1B 

Summer/Gordon ( ala F1-F1B)
Fam. Bloksgaard
Fam. Tollerup
Fam. Dyrehauge
Fam. Buhl Clausen
Fam. Juul/Windahl
Fam. Abrahamsen
Fam. Hansen
Fam. Skov Ravn
Summers venteliste er Lukket

 

Reserveret Cavapoo F1. (50% puddel + 50% Cavalier King charles)

Lili/Harley
Fam. Urban Kragh
Fam. Ostenfeld
Fam. Johansen
Fam. Motahedian
Fam. Søndergaard Larsen
Fam.Boesen (1)
Lily’s venteliste er lukket

Reserveret Cavapoo F2 (50% Cavapoo F1 + Cavapoo F1)

Ronja/Soul
Fam. Kristensen
Fam. Olsen
Fam. Larsen
Fam. Spodsberg
Fam. Petersen 
Fam. Høg Sørensen
Fam. Von Rosen
Fam.Boesen (2)
Fam. Brændstrup
Fam. Aagaard
Ronja’s venteliste er lukket

Reserveret Amr. Cockerpoo F1 (50% Amerikansk Cocker Spaniel + Puddel)

Miley/Luke
Fam. Knudsen
Fam. Bech/Baggesgaard
Fam. Byskov Stana
Fam. Held
Miley’s venteliste er lukket

Reserveret Doodledoodle (Blanding af to doodler)

Tusak/Soul
Fam. Node/Rosenlund
Fam. Dunkan Gents
Fam. Walus Poulsen
Fam. Keller
Fam. Gram/Clasen
Fam. Larsen
Fam. Ortvald
Fam. Holmgreen Thorsen
Fam. Schmidt
Tusak’s venteliste er lukket

Momo/Soul
Fam. Lerke Madsen
Fam. Momme/Borchert 
Fam. Holm
Fam. Ahlström
Fam. Vad Øgendahl
Fam. Bjerregaard Rasmussen
Fam. Clausen
Momo’s venteliste er lukket

Sofia/Soul
Fam. Marholt
Fam. Nyseter
Fam. Bruun Nilsen
Fam. Bondrup Qvistgaard
Fam. Krog Andersen
Fam. Palm Knudsen
Fam. Trolle
Fam. Lysgaard
Fam. Vincentz
Fam. Nissen
Sofia’s venteliste er lukket

Coco/Soul
Fam. Schilling/Andersen
Fam. Winther
Fam. Sigensgaard Kjeldsen
Fam. Hoffmann King
Fam. Christensen
Fam. Løkke
Fam. Skjødt Møller
Fam. Benn Nielsen
Fam. Hjorth
Coco’s venteliste er lukket

Bellis/Soul
Fam. Nielsen
Fam. Richter/Larsen
Fam. Rasmussen/Zarlang
Fam. Stevn Hedegaard
Fam. Ebbesen (Chili)
Fam. Larsen/Olsen
Fam. Kortland-Raft
Fam. Soo Mortensen
Fam. Lundov
Fam. Larsen
Bellis’s venteliste er lukket

Karla/Soul
Fam. Ørskov
Fam. Abildgaard
Fam. Rowley/Bælum
Fam. Rosholm/Thomsen
Fam. Kronborg Laursen
Fam. Quorning Madsen
Fam. Lange
Fam. Sköld
Karla’s venteliste er lukket

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

 

Hvalpenes pris…

Doodle-hvalpe på 8 uger koster: (1.8.2020 stiger prisen til 15.000,-)
Kastreret hanner kr. 14.000,- incl moms. 
Steriliseret tæver kr 14.000,- incl moms.

Uanset farve, størrelse, race.

Med i prisen er chip mærkning, 1 vaccine, 3 ormekure, sundhedsundersøgelse og sundhedsbog fra dyrlægen og ca 7 timers undervisning ved afhentning og livslang rådgivning vedr hunden.
Man skal deltage i undervisningen (Begge forældre og alle børn over 10 år). Vi har undervisning i forbindelse med hver enkelt kulds udleveringsdag/afhentningsdag (8 uger). Man kan valgfrit deltage på den undervisningsdato der passer jer bedst, altså også de andre kulds undervisningsdage, blot oplys os det i god tid. Og skal hvalpen blive boende her efter de er 8 uger, så koster opholdet extra. pga vores videre træning af hvalpen, kr 500,- for uge et og kr 1.000,- for efterfølgende uger, det er dog ikke altid mulig, så spørg os inden i planlægger for meget. Se i forskellige undervisningsdatoer under hver af de kuld der er under “Hvalpe lige nu”.

Hvalpe besøg tid…

I naturen holder moderen hvalpene skjult for omverdenen indtil hvalpene er ca 3-4 uger. Så her hos os er moderen og hvalpene også “fredet” indtil 5 ugers alderen. Efter 5 ugers alderen er i velkommen til at besøge os ofte, hvalpene er dog nok først lidt sjove efter 5-6 ugers alderen. Skriv eller ring og lav en aftale om et besøg, vi har hvalpe besøg kl 11.00.

Udlevering af hvalpe…

Vi vælger hvilken hvalp der skal bo hos hvilken familie når de er ca 7 uger. Vi mener at kunderne ikke kender vores hvalpe godt nok til selv at vurdere hvilken hvalp der passer til netop deres familie. Vi kender dem tilgengæld rigtig godt, så skal vi bare vide noget om familierne, deres erfaringer og deres ønsker til livet sammen med den kommende hvalp. Så skal vi nok finde et godt match…Husk vi har ikke nogle dårlige hvalpe. Se mere på “Bestilling af hvalpe

Vi tilbyder jer ca 7-8 timers undervisning uden beregning, vi underviser i div. vedr hvalpe, hundepsykologi og hundens opdragelse/opvækst mv. Det er teoretisk undervisning.

Vi underviser/udlevere oftest hvalpene om fredagen/lørdag (uden mindre børn under 10 år pga undervisningens varighed), vi starter kl 11.00, så man har fre-lør-søndag til at vænne hvalpen til sine nye omgivelser inden man skal på arbejde om mandagen/tirsdagen. Vi oplyser den endelige afhentnings dag og tid når hvalpene er født. Husk at alle over 10 år SKAL deltage i undervisningen. Vi sørger for forplejning, medbring dog madpakke til aftensmad/hjemturen.

Læs mere om “Doodlerne” klik her.

Se billeder af alle vores forældre-hunde under menu punkt “vores hunde

Kundernes erfaringer med Doodler