Bestilling af hvalp

Inden I bestiller en hvalp hos os, så læs venligst disse andre sider først, ØNSKER I AT KØBE HVALP , så kan jeg mærke at I er seriøse og at I har givet jer tid til at sætte jer godt ind emnet “Doodle”.

Hvis I ønsker at bestille en af de hvalpe der allerede er født fra siden “Hvalpe lige nu”, eller fra en af de drægtige tæver fra siden “hvalpe i vente”, så skal I udfylde formularen nederst på denne her side, men læs lige denne side igennem først ;-).

Det koster kr. 1.000,- at komme på ventelisten (dette beløb fratrækkes hvalpens pris). Beløbet skal indsættes på konto 5990 0004006232 eller mobilpay 80204, men først når vi har godkendt jeres ansøgning om at komme på venteliste, man ansøger via “bestilling af hvalp” længere nede på denne side. Hvis den “bestilte” hvalp ikke bliver født, bliver betalingsen kr 1000,- for at komme på venteliste returneret. Kun ca 80% af de parret tæver ender med at føde hvalpe. Betalingen for at komme på venteliste kr 1000,- bliver ikke returneret hvis i springer fra ventelisten, da det er en betaling for at komme på ventelisen.

Man kan dog først komme på en venteliste når man er helt klar til hvalp. Så man kan ikke bestille en hvalp feks “til næste år”. 

Valg efter psyke og ikke efter køn eller ydre detaljer.

Ud fra de oplysninger I sender os i denne bestilling, vil vi når tiden er inde vælge/fordele hvalpene, vælge den helt rigtige hvalp til jer.
Der er jo forskel på det liv en familie i 60érne og en børnefamilie kan tilbyde, en familie med kun teenagere, om man har meget hundeerfaring eller dem der vil dyrke hundesport på høj plan.
Vi har ingen dårlige hvalpe, ingen sky eller tilbageholdende eller usikre hvalpe, og ja de kommer alle “først” hen til jer, selvom de ikke kender jer.

I vores valg af en hvalp til jer, tager vi først og fremmest hensyn til psyken af hvalpen, altså dens personlighed skal passe til jeres familie. Vi ønsker ikke at tage hensyn til små størrelse varianter, farvevariant eller pelskvalitet inden for hvert enkelt kuld.

Vi vælger heller ikke efter køn, da tidlig neutraliseret/kastreret hunde ikke har nogle kønstræk. Se mere om emnet her

Skriv i bestillingen, ret så uddybende, hvad I synes er vigtigt ved jeres hunds personlighed.
Feks …super kælen (klisterhund), selvstændig, meget modig , lege i mange timer dagligt, mange der gerne vil lære hunde tricks, hundetræning på høj plan, ikke særlig aktiv familiehund = ikke sjov for børn, blød og følsom hund til den følsomme lille familie, meget larm og påstyr i huset og ikke for sensitiv hund, skriv skriv skriv. Hvordan adskiller I jer fra de andre familier ?…men vær realistisk, så får i hunden der passer.

Fortæl gerne meget om familiemedlemmernes personligheder, for ofte har det betydning for hvilken hund der passer til jer. Men oplys også om hunden skal minde om jer mennesker eller i ønsker en der mere eller mindre anderledes.

“1-10” ønsker til hundes personlighed:

Prøv at tænk på følgende og sæt tal på :

1 )
Hvor kærlig og påtrængende ønsker i hunden er?
Fra 1-10.
1 = en hund der klister fast på os 24/7 om muligt, elsker fysisk kontakt.
10 = en hund der altid ligger for sig selv.

(Vores Doodler ligger normalt mellem 1-5 i kærlig påtrængenhed)

2)
Hvor meget mental træning skal den have lyst til?
Fra 1-10.
1 = en hund der gider træne og lege rigtig mange timer dagligt, det skal være jer største hobby i mange år.
10 = en hund der ikke har interesse i at træne og lege.

(Vores Doodler ligger normalt mellem 1-5 i mental stimuli behov)

3)
Hvor sej/blød skal hunde være?
Fra 1-10.
1 = den seje/modige/selvsikre hund tør næsten alt uden at vi behøver hjælpe den, ud i verden uden at tænke over fare mv. Vi skal dog være ret dygtige ledere i hverdagen for at den seje hund vil lystre os (træne meget).
10 = den bløde og noget usikre hund, der ikke tør løbe forrest i nye situationer og som behøver meget af vores hjælp til at forstå den svære menneske verden. Den meget bløde tøsedreng er nemmere at bestemme over, men skal have meget mental støtte i hverdagen.

(Vores Doodler ligger normalt mellem 2-7 i sej/blød væsen)

I må ikke skrive tallet “5” 😉 

De fleste doodler ligger i området :
1) Kærlig 1-5
2) Mental træning 1-5
3 Sej/blød 2-7

Eksempel: Man kunne feks bestillen en doodle der havde tallene:  K: 2, M: 4, S/B: 4.

K: 2..Det ville være en doodle der er ret så kærlig påtrængende/opsøgende, den vil altså vælge at ligge på os når det er tid til afslapning. M: 4..Den har en ret normal mængde energi/overskud/lyst til at lære nye ting, men uden at have overskud til at lege/træne med en større aktiv familie. S/B: 4..en alm sej hund, der dog stadig skal have alm støtte fra familien og man skal være okay god til at tage lederskabet for at få en lydig hund, men den er bestem ikke speciel følsom og heller ikke den seje dreng i klassen.

Det i skal gøre hvis I ønsker en af mine hunde, er at beslutte hvad er vigtigst for jer. Så skriver gerne I hvad i har som første prioritet, anden prioritet osv 🙂

Husk at hunde er ikke født med nogen viden om hvordan man skal håndtere og opføre sig i div situationer, I skal hjælpe hunden 24/7 til den kan selv (Jeg skal hjælpe jer). Læs mere om emnet her

Jeg synes naturligvis at man skal have rigtig meget at sige om hvad man ønsker at få, også mht udseendet. Jeg plejer at spørge “hvad er vigtigst”?. Nogle gange er udseendet bare super vigtigt, men det kan være farligt, for det betyder at I tvinger mig til at ikke kigge 100% på væsenet/psyken, som jeg jo aller helst vil. Men i sidste ende er det jo jeres ønsker der afgør hvilken hvalp I skal have. Det er bare ikke jer hvalpekøbere der står for selve udvælgelsen, for I kender jo ikke hvalpene nær så godt som os der bor her 24/7 🙂 Feks ville man kunne opleve at den livligste hund er træt og virker rolig under jeres besøg, eller at den roligste er mest livlig, da den har sovet hele formiddagen osv osv.
Men som i kan læse på min hjemmesiden under menu “Doodler fra tidligere kuld”, der beretter hundeejerene om deres hunde, ja så får alle “den bedste hund”.

Jeg synes at klipning og trimning har rigtig meget med udseendet at gøre, feks så krøller de fleste Goldendoodles meget når de er kortklippet, og når de er rigtig langhårede krøller næsten ingen af dem. Labradoodles er også ret flade at se på når de er helt nytrimmede, og super charmerende at se på i hal/hel lang pels 🙂 Se mere om pelspleje her.

Husk den største hvalp kan blive dem mindste som voksen, størrelsen som hvalp siger kun noget om den appetit pt.

Husk at læse så meget om muligt om vores Doodler inden I træffer afgørelsen om det skal være en Doodle I skal have og hvilke typer, størrelse og køn mv. LÆS HER INDE BESTILLING

Læs også siden omkring Pelspleje da det er vigtigt at man ved hvad man kan forvente af pelspleje hos den kommende hund.

Jeg mener ikke at man bør holde “ferie” når hvalpen kommer hjem til jer. Se mere om enmet her

Man kan forberede sig rigtigt godt inden hvalpens ankomst, ved at læse her på hjemmesiden vedr. feks :

hundegård og natbur,

sygeforsikring, Info inden hvalpe kommer hjem

fodring,

Info inden hvalpeanskaffelse

 

Man er velkommen til at besøge hvalpene rigtig mange gang fra de er 5 til 8 uger, vi har helst besøg kl 11.00 alle dage også i weekenden. Husk at informere os om jeres besøgsønsker.

Vi udleverer oftest hvalpene om fredagen eller lørdagen efter de er fyldt 8 uger. Vi mødes kl 11.00 og så underviser vi jer i div vedr. hvalpen og dens opvækst hos jer. Feks. sundhed, fodring, renlighed, sovevaner, motionering, aktivering, opdragelse/lydighed, indlæringsprincipper osv. Undervisninger tager normalt ca 8 timer + udlevering af div. foder, shopping i butikken. I køre ca kl 20.00.  Vi har ikke mindre børn med ved udlevering/undervisning pga varrigheden. Vi udleverer ikke hvalpe uden forudgående undervisning af BEGGE forældre i familien og egnet børn over 10 år. Hvis man ikke har mulighed for at afhente hvalpen på den dag vi tilbyder jer undervisning, kan man førhøre sig om det er muligt at få undervisning sammen med et andet kuld hvalpens udlevering. Husk at oplyse hvor mange I kommer til afhentning, dvs antal incl store børn. Vi sørger for sandwich til middag og drikkevare mv, men medbring madpakke til aftensmad/hjemturen.

Har I spørgsmål så ring 30551312/75241524 eller skriv en mail.

 

Når hvalpen er bestilt så bliv medlem af FACEBOOK gruppen, “Specialdogs Doodler” og bliv opdateret dagligt om dejlige doodlers hverdag.

Bestilling af hvalp

Navn*

Adresse*

Post nr*

By*

Mobil*

E-mail-adresse*

Antal familiemedlemmer*

Familiemedlemmernes alde

Om familiemedlemmerne

Hvad syntes i er fantastisk og mindre rart ved de hunde i kender

Ønsker til hunde psyke/personlighed (incl "1-10" kærlig, træning, sej/blød)

Læs venligst denne side: www.specialdogs.dk/et-godt-doodle-liv
Hvad læste I Jer frem til, er vigtigt for at hunden får et godt liv hos jer ?

Skriv hvilket kuld du ønsker fra:

Se "Hvalpe lige nu" eller "Hvalpe i vente"

Køn- doodler:

Vi acceptere begge køn, både kastreret han og steriliseret tæve

(Vi vælger ud fra den psyke i beskriver her i bestillingen)

Farver - doodler:

Lys/gyldenSortBrun (Kun Labradoodle F1 + F1B)Flerfarvet

Please leave this field empty.